Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Úspešné MBA a LLM programy PEVŠ sa dajú študovať už aj v Tatrách

PEVŠ reaguje na obrovský záujem študentov. Popri Bratislave je možné od januára študovať LLM a MBA aj vo Vysokých Tatrách.

Na január 2019 ohlásila Paneurópska vysoká škola (PEVŠ) už po piatykrát otvorenie manažérskeho MBA a právnického LL.M. štúdia v Bratislave.
Exkluzívnou novinkou je prvá intenzívna forma štúdia v luxusných hoteloch vo Vysokých Tatrách. Rovnako ako pri bratislavských programoch, PEVŠ sa v Tatrách podarilo spojiť vysoký štandard služieb s neobvykle atraktívnou cenou.

Čo je to MBA a LL.M. štúdium?
MBA je vrcholové manažérske (LL.M. právnické) vzdelanie anglosaského typu. Je charakteristické vysokou orientáciou na prax, individuálnym prístupom ku študentom a podporou networkingu.
Oproti tradičnému akademickému vzdelaniu sa pri MBA a LL.M. štúdium predpokladá, že študent je pracovne etablovaný, obvykle vo vyššej manažérskej/právnickej pozícií a svoje získavané znalosti aplikuje priamo na túto prax.

Úspech PEVŠ v Bratislave
Za posledný rok Paneurópska vysoká škola otvorila štyri MBA a LL.M. skupiny. Nábor októbrovej skupiny musel byť dokonca predčasne zatvorený, pretože počet študentov dosiahol limit definovaného riadením kvality. Obrovský úspech obidvoch programov stojí na kombinácii vysokej kvality štúdia a atraktívnej ceny. Programy na PEVŠ sú tak schopné konkurovať kvalitným, ale veľmi drahým britským programom a zároveň podrážať nohy lacným on-line kurzom pochybnej kvality.

V čom je PEVŠ iná
Paneurópska vysoká škola prevzala koncept britských programov aj s lektormi, ktorí v nich vyučovali, ale vzhľadom na to, že nemusí platiť drahé licencie zahraničným partnerom a urobila ďalšie korekcie, môže si dovoliť nižšiu cenu pre študentov na úrovni až tretiny pôvodných britských programov.
Koncept štúdia na Paneurópskej vysokej škole zahŕňa prezenčnú výuku v češtine/slovenčine s lektormi z praxe. Na prax je zameraná aj výučba a hodnotené písomné projekty študentov. V cene štúdia je zahrnuté vedenie študijným koučom, tlačené a elektronické skriptá, balíček ďalších odborných publikácií k samostatnému rozvoju, občerstvenie a spoločné obedy. Dĺžka štúdia je do jedného roku, diplom o absolvovaní programu je z Paneurópskej vysoké školy. Platba za štúdium je možná i na splátky. Náklady na štúdium sú pre firmy daňovo uznateľné a DPH odčítateľné.

Tatranská vízia
Po úspechu v Bratislave sa Paneurópska vysoká škola rozhodla vytvoriť programy v ďalšej lokácií, ktorou sa stali Vysoké Tatry. Nový typ štúdia je podstatne inovovaný: 1) Je v krásnom prostredí Vysokých Tatier v exkluzívnej lokalite Tatranskej Lomnice a jej okolí. 2) Je intenzívnejší – štúdium prebieha v dvoch viacdenných blokoch s niekoľkomesačnou pauzou na prípravu projektov. 3) Je v luxusných podmienkach 4* hotelov vrátane skvelej gastronómie, wellness a veľkého priestoru na vzájomný networking. Cenu sa opäť podarilo udržať v atraktívnej výške.

Viac informácií o LL.M. TU!
Viac informácií o MBA TU!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.