Streda, 22. september, 2021 | Meniny má MóricKrížovkyKrížovky

COOP Jednota opäť medzi najlepšie komunikujúcimi inštitúciami

Napriek silnej konkurencii obhájila druhú priečku z minulého ročníka.

(Zdroj: COOP Jednota)

5. ročník projektu Hermes komunikátor v kategórii Obchodné reťazce potvrdil, že medzi najlepšie komunikujúce inštitúcie v Slovenskej republike právom patrí aj COOP Jednota. Napriek silnej konkurencii obhájila druhú priečku z minulého ročníka.

COOP Jednota sa tak už po piaty raz ocitla medzi ocenenými. Prvé tri ročníky sa niesli v znamení prvej trojky, od minulého roka však postúpila vyššie a dnes je vo svojej kategórii opäť druhá najlepšia.

Projekt Hermes Komunikátor si kladie viacero cieľov: motivovať inštitúcie v Slovenskej republike k skvalitňovaniu komunikácie, upozorniť odbornú verejnosť na dôležitosť komunikácie pre akvizíciu nových klientov a udržanie existujúcich klientov, rozvíjať komunikačnú a právnu gramotnosť laickej verejnosti, podporovať zdravú a férovú súťaživosť medzi inštitúciami v kategóriách tejto súťaže, odmeniť najlepšie komunikujúce inštitúcie v Slovenskej republike a určovať benchmark za príslušné hodnotiace obdobie v oblasti komunikácie pre inštitúcie v Slovenskej republike.

"Na ocenenie našej práce sme hrdí a vážime si pozitívnu spätnú väzbu verejnosti, ako aj odbornej poroty”, uviedol generálny riaditeľ COOP Jednoty Slovensko Ján Bilinský.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Čučoriedky patria medzi naše obľúbené a vyhľadávané ovocie už po celé veky.

4 h

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

4 h

Odpadové hospodárstvo a recyklácia sú historicky najväčšou biznisovou príležitosťou. Nespime na vavrínoch.

INZERCIA 5 h
Skryť Zatvoriť reklamu