Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

COOP Jednota opäť medzi najlepšie komunikujúcimi inštitúciami

Napriek silnej konkurencii obhájila druhú priečku z minulého ročníka.

(Zdroj: COOP Jednota)

5. ročník projektu Hermes komunikátor v kategórii Obchodné reťazce potvrdil, že medzi najlepšie komunikujúce inštitúcie v Slovenskej republike právom patrí aj COOP Jednota. Napriek silnej konkurencii obhájila druhú priečku z minulého ročníka.

COOP Jednota sa tak už po piaty raz ocitla medzi ocenenými. Prvé tri ročníky sa niesli v znamení prvej trojky, od minulého roka však postúpila vyššie a dnes je vo svojej kategórii opäť druhá najlepšia.

Projekt Hermes Komunikátor si kladie viacero cieľov: motivovať inštitúcie v Slovenskej republike k skvalitňovaniu komunikácie, upozorniť odbornú verejnosť na dôležitosť komunikácie pre akvizíciu nových klientov a udržanie existujúcich klientov, rozvíjať komunikačnú a právnu gramotnosť laickej verejnosti, podporovať zdravú a férovú súťaživosť medzi inštitúciami v kategóriách tejto súťaže, odmeniť najlepšie komunikujúce inštitúcie v Slovenskej republike a určovať benchmark za príslušné hodnotiace obdobie v oblasti komunikácie pre inštitúcie v Slovenskej republike.

"Na ocenenie našej práce sme hrdí a vážime si pozitívnu spätnú väzbu verejnosti, ako aj odbornej poroty”, uviedol generálny riaditeľ COOP Jednoty Slovensko Ján Bilinský.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.