Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Mobil banking VÚB opäť bližšie k najlepšej bankovej aplikácii

Viete si predstaviť banku otvorenú 24 hodín denne a 7 dní v týždni?

A operácie v nej vybavíte bez zbytočného čakania. Presne vtedy, keď potrebujete alebo máte chvíľu voľného času. Navyše na akomkoľvek mieste, kde sa práve nachádzate. Zdá sa vám táto predstava pritiahnutá za vlasy? Toto všetko môže byť realitou, ak si do svojho mobilného telefónu nainštalujeteMobil banking VÚB. Aplikácia VÚB Mobil Banking je dostupná pre majiteľov telefónov s operačným systémom Android aj iOS.

Platba jedným kliknutím - žiadny problém

Vaše faktúry napríklad za elektrinu, plyn, mobil, či nájom zaplatíte kedykoľvek. So službouScan & Pay môžete zabudnúť na vypisovanie
24-miestneho čísla účtov a ďalšie potrebné údaje platby, mobil si všetko zistí sám – naskenovaním IBAN čísla, prípadne načítaním QR kódu alebo EAN kódu. Sami si zvolíte možnosť podľa údajov na faktúre alebo osobných preferencií. V prípade, že vám faktúry chodia na email, viete si tiež urobiť QR kód z faktúry nahrať ako obrázok priamo do platobného príkazu v aplikácii. Takto vám na úhradu vašich faktúr stačí naozaj len mobilné zariadenie.

Platba na telefónne číslo

V prípade, že potrebujete poslať kamarátovi peniaze za obed či pivo, môžete tak urobiť pohodlne a rýchlo ešte pred prihlásením sa do aplikácie. Nemusíte dokonca poznať ani jeho číslo účtu, peniaze mu pošlete prostredníctvom služby Viamo na telefónne číslo. To si jednoducho vyhľadáte vo svojich kontaktoch, zadáte sumu, potvrdíte ju PINom a je to.

Nový produkt

V aplikácii nájdete aj sekciu s názvom nový produkt. V rámci tejto sekcie máte k dispozícii katalóg produktov VÚB banky a môžete si vybrať produkt podľa svojich aktuálnych potrieb. V prípade, že prejavíte o produkt záujem, pracovníci VÚB vás budú kontaktovať. Ak je možné online zriadenie produktu, tak budete mať automaticky k dispozícii aj takúto možnosť.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.