Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Ružička Csekes sa mení na Ružička and Partners

Renomovaná advokátska kancelária, ktorá je dlhodobo oceňovaná ako Právnická firma roka, má nové obchodné meno.

Po viac ako 25 rokoch úspešnej praxe sa JUDr. Erika Csekes, managing partnerka a spoluzakladateľka advokátskej kancelárie Ružička Csekes s. r. o., rozhodla ukončiť svoje aktívne pôsobenie na slovenskom právnom trhu. Na základe tohto rozhodnutia zaniká tiež jej partnerstvo v kancelárii Ružička Csekes. Kancelária v tejto súvislosti zmení svoje obchodné meno a od 28.11.2018 bude pôsobiť ako RUŽIČKA AND PARTNERS s. r. o.

„Moja voľba sa nerodila jednoducho, no po mnohých rokoch intenzívneho nasadenia v právnom biznise som sa potrebovala vydať iným smerom. Okrem toho som presvedčená, že kancelária, ktorú som celé tie roky budovala spolu s ostatnými kolegami, dosiahla takú vysokú úroveň profesionality a stability, že môj odchod nebude mať na jej ďalšie pôsobenie negatívny dopad,“ vysvetľuje JUDr. Erika Csekes.

JUDr. Jaroslav Ružička, PhD, managing partner kancelárie dodáva:„Nie je to úplne bežná situácia, no život prináša i takéto momenty. Rozhodnutie Eriky Csekes sme medzi partnermi kancelárie prijali s porozumením. Uvedomujeme si, že nám bude chýbať jej profesionálny a rokmi praxe erudovaný pohľad, no zároveň úprimne rozumieme dôvodom, ktoré ju k tomu viedli. Do budúcnosti hľadíme s otvorenou mysľou. Ako jedna z najväčších, najstarších a najoceňovanejších advokátskych kancelárií na Slovensku disponujeme dostatkom odborných kapacít, aby sme sa s touto zmenou vyrovnali a naďalej poskytovali našim klientom špičkové právne služby na stabilne vysokej úrovni bez najmenšieho zaváhania. Erike Csekes sme veľmi vďační za všetko, čo pre kanceláriu a jej prosperitu urobila a želáme jej veľa šťastia a úspechov na jej ďalšej ceste."

Advokátska kancelária Ružička Csekes s. r. o. vznikla v júni 2009 splynutím dvoch samostatne existujúcich advokátskych kancelárií: Ružička & Partners, s.r.o. a CVD s.r.o., pôsobiacich na slovenskom trhu právnych služieb od roku 1992. Vo svojej činnosti tak nadviazala na rozsiahle praktické skúsenosti svojich predchodcov, ktorí počas svojej existencie pôsobili ako silné, spoľahlivé a výrazné subjekty.

Spoločnosť sa vyprofilovala na jednu z najväčších advokátskych kancelárií na Slovensku a ponúka univerzálne aj špecializované právne poradenstvo vo všetkých oblastiach obchodnej a podnikateľskej praxe s predpokladmi na manažovanie aj tých najväčších projektov a transakcií.

Práca tímu kancelárie bola šesťkrát za sebou, v rokoch 2013 – 2018, ocenená prestížnou cenou Právnická firma roka v kategórii Domáca advokátska kancelária.

Viac informácií o advokátskej kancelárii: www.r-p.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line