Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Pred Auparkom vystúpi Veronika Rabada, chýbať nebude ani Mikuláš

Vianočné trhy otvoril v sobotu 24. novembra domáci sláčikový orchester Musica Iuvenalis spolu s Filipom Tůmom a Petrom Cmoríkom.

Vianočné trhy pred Aupark Košice otvoril v sobotu 24. novembra domáci sláčikový orchester Musica Iuvenalis spolu so vzácnymi hosťami Filipom Tůmom a Petrom Cmoríkom. Prvý decembrový víkend roztancovala malých aj veľkých návštevníkov Dominika Mirgová. Košičania sa môžu tešiť aj na koncerty Veroniky Rabada a Štefana Šteca a ľudovej hudby Hornád.

Nasledujúce dve predvianočné soboty vyplnia nemenej zaujímavé koncerty.

Tretí vianočný koncert, naplánovaný na 08.decembra bude patriť zamatovému hlasu Košičanky Veroniky Rabada, ktorá svoje pôsobenie na slovenskej hudobnej scéne odštartovala v roku 2002 ako členka kapely Hrdza. Hodinu pred koncertom o 16:00 hod. bude Mikuláš spolu s čertom a anjelom rozdávať deťom sladkosti za riekanku a pesničku.

Na poslednom vianočnom koncerte 15. decembra poteší návštevníkov svojim vystúpením skvelý spevák rusínskych piesní Štefan Štec, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal aj vďaka úspešnému účinkovaniu v 1. sérii televíznej súťaže Zem spieva.

Trhy nesklamú ani tento rok pestrou ponukou stánkov. Popri už overených a obľúbených stánkoch s maďarskými langošmi, lokšami, zemiakovými plackami, pribudnú aj nové jedlá a chute. Obohatením bude napríklad stánok spájajúci tradičné a moderné jedlá v štýle streetfood alebo stánok, ktorý bude ponúkať veľký výber vín a j pre náročných konzumentov. Zaujímavým prírastkom k už tradičným remeselníckym stánkom bude ponuka ručne vyrábaných čokolád v naozaj jedinečných tvaroch pracovného náradia ako sú napr. francúzsky kľúč, kombinačky, karburátor alebo aj Fiat 500 či husle.

Trhy pred Aupark Košice potrvajú do nedele 23.decembra 2018.

Celý program:

08.12.2018

16:00 - Mikuláš pre deti

17:00 - koncert Veronika Rabada

15.12.2018

17:00 - koncert Štefana Šteca a ľudovej hudby Hornád

Všetky potrebné informácie sú dostupné na stránkach www.auparkkosice.sk alebo na

www.facebook.com/aupark.kosice .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line