Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si jeden z produktů Mio koupí do konce roku...

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou!Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou! (Zdroj: MIOpromoce.SK)

Celkem tříletou garanci na autokamery Mio, a také k navigacím do aut a na kolo teď získají všichni, kteří si jeden z produktů Mio zakoupí do konce roku. Kromě standardní o 1 rok prodloužené záruky získají i předprodejní a poprodejní podporu, bezplatný svoz případného vadného zařízení a další služby.

Pokud zákazníci do konce roku 2018 zakoupí autokameru nebo autonavigaci Mio, získají i s registrací www.MIOpromoce.cz 1 rok záruční doby navíc! Žádosti o prodloužení záruky na 3 roky musí být uplatněny nejpozději do 31. 1. 2019. Co také nad rámec běžné záruky získají? D2D službu od Mio, která zahrnuje:

• Předprodejní a poprodejní technickou podporu.
• Databázi postupů a odpovědí na nejčastější dotazy.
• Bezplatný svoz vadného zařízení přímo od vás do autorizovaného servisního střediska a zpět.
• Online konzultace na Facebookovém profilu Mio.
• Garanci dostupnosti náhradních dílů a příslušenství po celou dobu životnosti zařízení.

Zařízení, na které se akce vztahuje, jsou uvedeny na webu www.MIOpromoce.SK

Načítavam video...

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

8 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

11 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk