Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

HC Košice podporí „štefanskym“ zápasom košickú detskú onkológiu

Metropolitný hokejový klub HC Košice je dlhoročným podporovateľom detskej onkológie v hlavnom meste východného Slovenska. V minulosti uskutočnil rad návštev a poskytol nejeden finančný a materiálny dar. Na podporu najmenších bojovníkov naši hokejisti nezabudli ani tento rok. Z každej vstupenky, zakúpenej na domáci zápas 26. decembra 2018, ktorý Oceliari odohrajú proti extraligovej Detve, poputuje výťažok občianskemu združeniu Spoločnosť detskej onkológie Košice a touto cestou priamo Oddeleniu detskej onkológie a hematológie Detskej fakultnej nemocnice v Košiciach.

Martin Mušinský, prezident OZ Spoločnosť detskej onkológie Košice: „Spoločnosť detskej onkológie ďakuje za dlhoročnú spoluprácu hokejovému klubu HC Košice, ktorý dlhodobo podporuje našich detských pacientov. Sme radi, že mladí, húževnatí a silní športovci podporujú našich malých bojovníkov.“

MUDr. Natália Gálóová, primárka Oddelenia detskej onkológie a hematológie DFN v Košiciach: „Týmto by sme chceli všetkých pozvať na hokejový zápas, ktorý sa bude konať 26. decembra. Čím viac vás príde, tým viac pomôžete. Výťažok z vašich vstupeniek pôjde na pomoc našim malým detským onkologickým pacientom. Pozývame vás ešte raz – príďte! Ďakujeme!“

Rastislav Rusič, výkonný riaditeľ HC Košice: „My v HC Košice sa stále snažíme byť tam, kde je potrebná pomoc alebo podpora. Preto chcem všetkých pozvať na „štefanské kolo“, kde sme rozhodli, že z každej zakúpenej vstupenky venujeme výťažok našim detským bojovníkom. Čím viac vás príde, tým vyššia podpora bude. Ďakujeme!

Príďte 26. decembra 2018 (začiatok o 17:00), teda na 2. vianočný sviatok, do Steel arény na extraligové hokejové stretnutie HC Košice – HK Detva. Zakúpením vstupenky podporíte onkologické deti v ich najväčšom zápase.

Naše video k aktuálnej téme nájdete tu : https://youtu.be/KZUf0wqznPs

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.