Pondelok, 27. január, 2020 | Meniny má Bohuš

5 skvelých interiérových trendov pre rok 2019

Plánujete pre rok 2019 kúpu staršej nehnuteľnosti alebo chystáte „prerábku“? Pozrite si najnovšie trendy.

www.pixabay.comwww.pixabay.com

PRÍRODNÉ PRVKY

V roku 2019 sa trendy prikláňajú k čerstvým prírodným materiálom, ako je kameň, meď, betón a žula. Tieto prvky pomôžu priniesť pokojnú atmosféru do akéhokoľvek priestoru, pričom odrážajú svet okolo vášho domova. Získajte niekoľko nápadov, ako pridať prírodné prvky do vášho interiéru pomocou inšpirácií z miesta kde žijete.

KVETINOVÉ VZORY

Tento dekoratívny trend sa objavuje už niekoľko rokov. V nových svetlách však uvidíme kvetinové vzory. Dekoratéri očakávajú kontrastné farby, použité pre tento nadčasový dekorový vzor.

BLACK & WHITE DECOR

Skutočne nadčasový dizajnový trend, čierny a biely nábytok by mal byť byť na vašom zozname trendov, ktoré budú začlenené do vášho interiéru v roku 2019. Vizuálny kontrast čiernej a bielej vám poskytne pocit rovnováhy a odvahy vo vašom priestore.

ČERVENÝ DIZAJN FARIEB

V posledných niekoľkých rokoch sme videli, že dizajnéri a majitelia domov priťahujú k chladnejším farbám, ako sú blues a zelené, takže sme nadšení, že budú v novom roku teplejšie tóny. Tónové červené farby poskytujú teplo, ktoré robí váš domov príjemnejším.

„CANOPY“ POSTEĽ

Hoci už od konca osemdesiatych rokov nebola v móde, zaznamenali sme stály nárast počtu klientov, ktorí požadovali zájazdy na lôžkach s veľkými baldachýnmi. Takže áno, baldachýnová posteľ je pre rok 2019 trendy.

Už máte predstavu o vašom interiéri? Už len vybrať nehnuteľnosť!

V tom vám vedia poradiť realitný profesionáli.

Odborníci RealityOK , ponúkajú individuálny prístup a pomôžu Vám nájsť nehnuteľnosť, ktorá spĺňa Vaše predstavy. Kontaktujte ich na https://realityok.sk/o-spolocnosti

Zima v koži atopika: aká je vhodná starostlivosť o pokožku?

Čo si predstavíte, keď počujete slovo zima? Pletené šály, radovánky na zasneženom svahu, ale aj suchá a popraskaná pokožka.

Dell offers multifaceted careers

Why internship is a good career start?

It’s not about what a company does, but how it behaves that matt

The employees of Henkel Slovensko learned how to adopt a meaningful approach to the planet.