Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Ako ušetriť s virtuálnym sídlom ?

Už od 9 € / mesiac poskytuje spoločnosť eTuls prenájom virtuálnej kancelárie.

Napriek niektorým hlasom na trhu, ktoré stále argumentujú dôsledkami ekonomickej krízy, cenová hladiny sa najmä pri prenájme nehnuteľností opäť vrátila na svoju pôvodnú úroveň. K prenajímaným nehnuteľnostiam patria bezpochyby aj kancelárie, čo je zároveň hlavným dôvodom, prečo firmy volia virtuálne sídlo spoločnosti. Je za tým prostá ekonomická matematiky a snaha o znižovanie nákladov. A nejedná sa o zanedbateľné sumy, firma takto dokáže ušetriť aj niekoľko sto až tisíc eur mesačne. Priblížme si teda, čo virtuálne sídlo je a ako ho môžete vo svojej firme využiť.

Ako ušetriť s virtuálnym sídlom

Obchodný register riadne zapíše len takú spoločnosť, ktorá má svoje sídlo. Len za týmto účelom, teda uvedením konkrétnej adresy, si niektoré firmy prenajmú kanceláriu. Takto naplnia všetky požiadavky kladené zákonom. Náklad, ktorý však takto vygenerujú sa pohybuje v stovkách eur za mesiac. Reálne pritom mnohokrát žiadnu kanceláriu nepotrebujú, nakoľko vykonávajú svoju prácu doma, prípadne priamo v teréne. Virtuálne sídlo spoločnosti vám zabezpečí pre zápis do ORSR a vy zároveň neutrácate lepšie využiteľné prostriedky na drahý prenájom kancelárskych priestorov, ktoré ani nepotrebujete.

Aké sú náklady na prenájom virtuálneho sídla?

Už od 9 € / mesiac poskytuje spoločnosť eTuls prenájom virtuálnej kancelárie. Jedná sa o dlhodobý prenájom, aby ste otázku sídla vašej spoločnosti nemuseli v krátkom čase riešiť opäť. Fyzické kancelárske priestory, v ktorých vaše virtuálne sídlo umiestňujete, spadajú do vlastníctva spoločnosti eTuls, prípadne jej spriateleným spoločnostiam. Takto vám vieme poskytnúť garanciu toho, že adresa vašej firmy, zapísaná v Obchodnom registri, aj ostane dlhodobo nezmenená.

Aké pozitíva vám ponúka virtuálna kancelária?

Najväčšou výhodou registračného sídla, vašej virtuálnej kancelárie, je jednoznačne okamžitá finančná úspora. Tieto prostriedky viete lepšie preinvestovať a „otočiť“ vo svojom podnikaní. Navyše získavate firemné sídlo na atraktívnej bratislavskej adrese. Dôveryhodnosť vás ako obchodného partnera vám môže najmä na začiatku podnikania výrazne pomôcť a podporiť vašu dobrú povesť.

Zaujímavosťou tiež je, že štatisticky existuje oveľa nižšia pravdepodobnosť návštevy z daňového úradu v Bratislave, než je tomu v ďalších okresných mestách.

Kde je možné prenajať si virtuálne sídlo?

Nasledovné bratislavské adresy sú v portfóliu virtuálnych sídel spoločnosti eTuls ponúka virtuálne sídla:

Žilinská 1, Bratislava I – od 11 €/mesačne

Drieňová 1J, Bratislava II - od 9 €/mesačne

Zaujali vás tieto výhody ? Obráťte sa na služby spoločnosti pre virtuálne sídla eTuls.

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.