Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Tomáš Bardelčík sa stáva tretím spoločníkom v Relevans

Advokátska kancelária RELEVANS po 9 rokoch od svojho založenia rozširuje počet spoločníkov.

Tomáš BardelčíkTomáš Bardelčík (Zdroj: RELEVANS)

Advokátska kancelária RELEVANS, ktorá je druhou najväčšou advokátskou kanceláriou na Slovensku (zdroj: The Slovak Spectator), po 9 rokoch od svojho založenia rozširuje počet spoločníkov.

Tomáš Bardelčík s účinnosťou od 1.2.2019 nadobúda 10%-ný obchodný podiel a pripája sa k dvom súčasným spoločníkom a zakladajúcim partnerom kancelárie, Alexandrovi Kadelovi a Mariánovi Masarikovi.

Alexander Kadela, riadiaci partner Advokátskej kancelárie RELEVANS:

"Tomáš získava podiel na RELEVANS za svoj doterajší výnimočný osobnostný vklad, pomoc pri rozvoji advokátskej kancelárie a za dosiahnuté výsledky. Verím, že rozhodnutie týkajúce sa Tomáša bude motivovať aj ostatných advokátov RELEVANS k čo najlepším výkonom. RELEVANS potrebuje mať tých najlepších pri sebe.

Vysielame týmto jasný signál pre tých najtalentovanejších a najpracovitejších, že spájať svoju kariérnu budúcnosť s RELEVANS má zmysel. Pracujeme ako tím.

Upevnenie pozície v štruktúre RELEVANS Tomášovi pomôže dosahovať aj do budúcnosti len tie najlepšie výsledky."

Tomáš Bardelčík pôsobí v kancelárii od jej založenia, partnerom sa stal na jeseň roku 2017.

V RELEVANS sa Tomáš špecializuje na sporovú agendu, ktorej divíziu strategicky aj exekutívne vedie a stojí za mnohými najkomplikovanejšími súdnymi spormi, ktoré sa na Slovensku riešili.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.