Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Tomáš Bardelčík sa stáva tretím spoločníkom v Relevans

Advokátska kancelária RELEVANS po 9 rokoch od svojho založenia rozširuje počet spoločníkov.

Tomáš BardelčíkTomáš Bardelčík (Zdroj: RELEVANS)

Advokátska kancelária RELEVANS, ktorá je druhou najväčšou advokátskou kanceláriou na Slovensku (zdroj: The Slovak Spectator), po 9 rokoch od svojho založenia rozširuje počet spoločníkov.

Tomáš Bardelčík s účinnosťou od 1.2.2019 nadobúda 10%-ný obchodný podiel a pripája sa k dvom súčasným spoločníkom a zakladajúcim partnerom kancelárie, Alexandrovi Kadelovi a Mariánovi Masarikovi.

Alexander Kadela, riadiaci partner Advokátskej kancelárie RELEVANS:

"Tomáš získava podiel na RELEVANS za svoj doterajší výnimočný osobnostný vklad, pomoc pri rozvoji advokátskej kancelárie a za dosiahnuté výsledky. Verím, že rozhodnutie týkajúce sa Tomáša bude motivovať aj ostatných advokátov RELEVANS k čo najlepším výkonom. RELEVANS potrebuje mať tých najlepších pri sebe.

Vysielame týmto jasný signál pre tých najtalentovanejších a najpracovitejších, že spájať svoju kariérnu budúcnosť s RELEVANS má zmysel. Pracujeme ako tím.

Upevnenie pozície v štruktúre RELEVANS Tomášovi pomôže dosahovať aj do budúcnosti len tie najlepšie výsledky."

Tomáš Bardelčík pôsobí v kancelárii od jej založenia, partnerom sa stal na jeseň roku 2017.

V RELEVANS sa Tomáš špecializuje na sporovú agendu, ktorej divíziu strategicky aj exekutívne vedie a stojí za mnohými najkomplikovanejšími súdnymi spormi, ktoré sa na Slovensku riešili.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.