Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Už viac ako desať rokov môžu si môžu Bratislavčania a návštevníci hlavného mesta vychutnať kvalitné jedlo, príjemnú atmosféru a dobrú spoločnosť v troch reštauráciách pod značkou Pulitzer. V Dome novinárov, v pasáži Zlatý jeleň a v bratislavskej legende Štefánka.

Keď sme pred desiatimi rokmi začínali a otvorili sme reštauráciu na župnom námestí v Dome novinárov, zvolili sme názov Pulitzer. Stáli sme vtedy pre veľkou výzvou. Spočiatku sme potrebovali získať dôveru našich zákazníkov. Chceli sme ukázať, že to naozaj berieme vážne, že nás to baví a tak sme začali našich hostí rozmaznávať.

Verili sme našim zákazníkom, že nás opäť navštívia. Po niekoľkých mesiacoch sa nám naša dôvera začala vracať. Uvedomili sme si, že rovnako ako my veríme hosťom, že sa ku nám vrátia, oni veria nám, že ich pri ďalšej návšteve nesklameme.

Po štyroch rokoch fungovania sme sa rozhodli otvoriť ďalšiu reštauráciu v pasáži U zlatého jeleňa na námestí SNP v Bratislave. Rozmýšľali sme, ako ju pomenujeme. Chceli sme v názve novej reštaurácie zachovať historický názov bratislavskej pasáže, ale zdalo sa nám to príliš prvoplánové. Preberali sme to nielen medzi sebou, ale bavili sme sa aj s našimi hosťami. Jeden z nich nám hovorí: „A vy sa hanbíte za reštauráciu Pulitzer? Nie ste na ňu hrdí? Pokračujte v tom, čo ste začali.“ A to bolo ono. Zistili sme, že Pulitzer nie je už len meno reštaurácie, ale stal sa už značkou, ktorej dôverujeme aj my aj naši zákazníci. Potom to už bolo jednoduché. Reštaurácia Pulitzer u zlatého jeleňa.

Pred rokom sme dostali ponuku oživiť legendárnu bratislavskú kaviareň Štefánka. Bola to pre nás obrovská výzva, ale vedeli sme, že Pulitzer je už silná značka, ktorej ľudia dôverujú. Samozrejme, že názov už pre nás nebol žiadny problém a tak sa nám s kolegom narodila tretia „dcéra“ Štefánka by Pulitzer.

Minulý rok sme oslávili desať rokov v gastronómii so značkou Pulitzer. Považujeme to za mimoriadny úspech. Ďakujeme všetkým našim zákazníkom, tiež všetkým spolupracovníkom, čo sa na chode našich prevádzok podieľali a našim rodinám za nekonečnú trpezlivosť a podporu.

Dôvera sa buduje dlho a treba na nej neustále pracovať. Sme radi, že nám sa darí a naši hostia veria našej značke. Budeme naďalej tvrdo pracovať, aby sme všetkých hostí v našich reštauráciách, mohli rozmaznávať našimi službami.

Andrej Gogola – spolumajiteľ siete reštaurácií Pulitzer

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.