Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Vyberáte byt? Zaos3te správnym smerom

Máte pocit, že zorientovať sa v ponukách bytov je čoraz ťažšie? Vôbec nie, stačí zaos3ť tým správnym smerom.

Zistite, čo hľadáte

Dobrú adresu? Pravý domácky komfort? Prvotriedne občianske vybavenie? Po týchto benefitoch sa obzerá snáď každý, kto zvažuje nový byt. Žiadne prekvapenie, že z každých piatich bytov v Jarabinkách sú už štyri predané, čo je jasná známka kvality, no aj pripomienka, že s kúpou sa neoplatí dlho váhať! Ponuka posledných trojizbových bytov poteší milovníkov slobody, priestranných izieb aj luxusu.

Vy si len položte otázku, čo hľadáte, v Jarabinkách to rýchlo a s prehľadom nájdete. Úchvatné výhľady, hosťovská toaleta či orientácia na dve svetové strany rozširujú ponuku benefitov a potešia všetkých, ktorí majú špecifické požiadavky na bývanie.

Pre slobodné duše

Ak hľadáte byt, ktorý bude zrkadlom vašej nespútanej, po voľnosti bažiacej povahy, s kategóriou „Pre slobodné duše“ ste vyhrali. V kompaktnom trojizbáku sa ľahko udržiava poriadok a v dobre zorganizovanom priestore nebudete nič dlho hľadať, čo iste uvítate pri balení za dobrodružnými výletmi. Výmera 70 až 80 metrov štvorcových je tak akurát pre vás a vaše odvážne životné plány.

Pre milovníkov priestoru

Sobotné dopoludnia pri varení, ktoré sa spontánne menia na tanečnú párty, len čo v rádiu zahrajú „tú vašu“? Prečo nie! V priestranných rodinných trojizbákoch „Pre milovníkov priestoru“ bude mať každý člen domácnosti dosť miesta venovať sa tomu, čo ho baví – či už je to remeselný kútik alebo originálna zbierka, vyžadujúca značné skladovacie priestory. Pri výmere 80 až 90 metrov štvorcových môže byť váš byt plný rozličných hobby zón, a predsa nestratí nič zo svojej vzdušnosti.

Pre náročných

Kto si potrpí na to najlepšie z najlepšieho, nemá rád limity. A preto ocení, že v Jarabinkách ich nenájde. Extra priestranné 3-izbové byty „Pre náročných“ sa začínajú na štedrých 95 metroch štvorcových a ponúkajú nevídanú voľnosť, ako v zariaďovaní, tak i v prerozdeľovaní priestoru.

Adresa, kde sa dejú veci

Jarabinková ulica je súčasťou dynamicky sa rozvíjajúcej lokality Nových Nív, ktorá sa aktuálne mení na jednu z najžiadanejších bratislavských lokalít. Nielenže si budete môcť vychutnať privátny ráz dvoch uzavretých dvorov a vlastnú zábavno-nákupnú zónu priamo v objekte, ale len čo vyjdete z domu, vkročíte priamo do víru mestského života!

Pridajte sa do susedskej komunity „jarabinkárov“ a využite špeciálny jarabinkový bonus na posledné trojizbové byty vo výške až 3 300 eur. Viac na www.jarabinky.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.