Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Štýlových mužov oblieka Zekon

Vyzerať štýlovo, originálne, elegantne a pritom sa cítiť sebaisto, pohodlne a zároveň byť sám sebou.

Vyzerať štýlovo, originálne, elegantne a pritom sa cítiť sebaisto, pohodlne a zároveň byť sám sebou je charakteristickou črtou mužov, ktorí sa rozhodli pre značkové obleky MIKÄ RAUTA.

Vedúca značkovej predajne Zekon Marcela Sabová vysvetlila, že vysoké nároky na originálne strihy a kvalitu už nemajú len manažéri a úspešní podnikatelia, ale aj ženísi, ktorí podobne ako nevesty chcú v ich veľký svadobný deň vyzerať trendy a zároveň originálne. Čoraz viac mladých mužov už nechce vyzerať na svadbe len ako doplnok krásnej nevesty, a aj preto siahajú po kvalitnom obleku, ktorý zároveň zvýrazňuje ich jedinečnosť, mužnosť a eleganciu. V značkovej predajni Zekon na ulici Š. Tučeka 23 v Michalovciachwww.zekonpredajna.sk nachádzajú všetko potrebné aj tí najnáročnejší zákazníci. Muži tu nájdu najväčší výber svadobných oblekov v regióne, v širokej škále farebných prevedení – modrá, čierna, šedá, ale aj horúce novinky ako hnedá či bordová.

„Vychádzame v ústrety aj tým najnáročnejším zákazníkom, ktorým na prvý pohľad nemusí nič vyhovovať. Sme výnimoční individuálnym prístupom, dokážeme vyhovieť predstavám

zákazníka, ktorý požaduje svadobný oblek na mieru. Vieme na požiadavky zákazníka reagovať, a čo je hlavné vieme ich aj splniť,“ ozrejmila vedúca predajne. Ten prístup oceňujú mnohí muži, ktorí sú náročnejší, sebavedomejší a majú jasnú predstavu o svojom zovňajšku a zároveň kladú veľký dôraz na kvalitu materiálov a zloženie výrobku.

„Snažíme sa zároveň vyhovieť a poradiť aj zákazníkom, ktorí zmýšľajú prakticky. Ktorí nechcú oblek len na svadobný deň, ale chcú ho využívať aj neskôr na rôzne slávnostné alebo pracovné príležitosti. Aj títo muži od nás odchádzajú spokojní,“

poznamenala odborníčka na pánsku módu a najnovšie trendy.

Obleky MIKÄ RAUTAsú produkované najmä z kvalitných vlnených materiálov. Na svoje si však prídu aj páni uprednostňujúci funkčnosť zmesových materiálov. Oblek na svadbu vôbec nemusí byť stereotypným. V ponuke preto nájdete i smokingy, fraky ale aj voľnočasové nohavice a saká. Všetko pre vašu originálnu svadbu.

Veľmi žiadané sú obleky z novej svadobnej kolekcie, ktorá odráža najnovšie trendy. Hoci svadobné zvony sa mnohým manželským párom rozozvučia až po pôstnom období koncom apríla, páni sondujú posvadobných oblekoch už v týchto dňoch. „Zodpovední muži nič nenechávajú nanáhodu a nenakupujú obleky na poslednú chvíľu,“ poznamenala pani Sabová.

Dôležitou časťou vyskladania vášho svadobného zovňajška je finálna fáza, a teda výber správnych doplnkov. Ich široká ponuka od košieľ, cez topánky, až po manžetové gombíky zaručuje pestrú variáciu vyskladania ideálneho outfitu. V súlade s odborným poradenstvom už nikdy nebude nakupovanie tým, čím bolo doteraz.

Radi sa staneme súčasťou aj Vášho života

ZEKON, akciová spoločnosť Michalovce
Štefana Tučeka 23 | SK - 071 01 Michalovce
Mobil.: +421 917 110 021 | Web: www.zekonas.sk | www.zekonpredajna.sk

Mail:predajnaved@zekonas.sk

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.