Piatok, 19. apríl , 2019

MIOnavigacie.SK: Unboxing Mio Pilot s Mahulenou Bočanovou!

UNBOXING autonavigacie Mio PILOT 15 LM: kompaktní a cenově dostupná GPS autonavigace se zdarma doživotními aktualizacemi map a ...

Autonavigacie Mio Pilot 15: unboxing s Mahulenou Bočanovou!Autonavigacie Mio Pilot 15: unboxing s Mahulenou Bočanovou!(Zdroj: MIOnavigacie.SK)

UNBOXING autonavigace Mio PILOT 15 LM s herečkou Mahulenou Bočanovou

Kompaktní a cenově dostupná autonavigace s řadou skvělých funkcí, zdarma doživotními aktualizacemi map, navigací jízdních pruhů a navigování i při výpadku GPS - mrkněte na videjko!

Načítavám video...

Na přehledném 5palcovém displeji budete mít situaci v každý okamžik plně pod kontrolou. Její pokročilé funkce vám umožní se plně se věnovat řízení auta.

Mio Pilot™ 15 LM je vybavená kvalitním softwarem pro GPS navigaci, používajícím pokročilé navigační algoritmy, které rychle a bezpracně vypočítají vaši trasu. Pomocí jednoduchého a zřetelného vizuálního a zvukového navádění vám zařízení pomůže dorazit do cíle.

Načítavám video...

Kompaktní a cenově dostupná navigace od značky Mio s názvem Pilot 15 LM vám zpříjemní vaše cesty a plánování tras bude díky ní snadnější. Její pokročilé funkce vám umožní plně se soustředit na řízení, a přitom neztratit správný směr. Potřebujete se spolehlivě dopravit kamkoli po Evropě a nechcete zůstat trčet napůl cesty v dopravní zácpě? Pak právě pro vás je vhodná moderní navigace MIO Pilot 15 LM. Na přehledném 5" displeji budete mít v každý okamžik situaci plně pod kontrolou. Pomocí jednoduchého a zřetelného vizuálního a zvukového navádění vám zařízení pomůže dorazit do cíle.

Bezplatná aktualizace mapových podkladu – 45 zemí Evropy
Díky integrovaným mapám s doživotní aktualizací se nikdy nebudete muset starat o změny silniční sítě nebo silniční uzavírky. Připojte zařízení k počítači, nainstalujte software MioMore Desktop a vždy se dozvíte o dostupné aktualizaci, takže se nikdy neztratíte.

Rychlá příprava na cestu
Pilot™ 15 LM, navržený s funkcí QuickStart, má zjednodušené menu, takže nastavíte cíl během několika sekund. Pouhým klepnutím prstu nastavíte cíl a připravíte trasu.

Dostanete se do cíle rychleji
Pomocí optimalizované navigace vypočítá Pilot™ 15 LM nejrychlejší cestu nebo nejkratší trasu do cíle. Takže ať jedete podle časového plánu, nebo chcete ušetřit palivo, Pilot 15 LM je tu pro vás. Součástí jsou také informace o rychlostních limitech, jízdních pruzích a dalším.

Načítavám video...

Mluvené názvy ulic - abyste nikdy neztratili cestu
S mluvenými názvy ulic vám navigace Pilot™ 15 LM vždy pomůže, ať jste kdekoli. Zařízení je dodáváno s integrovaným hlasovým naváděním a technologií “Text to Speech” (TTS).

Mio záruka „odvezeme a opravené přivezeme“
Zákazník může bezplatně odeslat reklamované zařízení do servisního střediska a zpětně si jej nechat doručit. Stačí vyplnit formulář na Mio.com/CZ, případně přímo zažádat přes servis na mio @ VSPdata.cz .

ESHOP: http://bit.ly/MioPilot-NAY

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.