Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Volkswagen Touareg ALL INCLUSIVE je ešte príťažlivejší

Vlajková loď Volkswagenu – majestátne SUV Touareg získala popri všetkých svojich lákadlách ešte jednu atraktívnu vec.

A nie je to žiadna maličkosť.

Keď prišiel na trh nový Volkswagen Touareg, strhlo sa okolo neho malé šialenstvo. A vôbec nie neprávom. Toto veľké SUV totiž kombinuje ladné tvary s drsnými schopnosťami, bavlneným luxusom a modernými technológiami tak, ako máločo v jeho cenovej kategórii.

Veru, Volkswagen Touareg je vďaka vzduchovému podvozku s adaptívnymi tlmičmi neuveriteľne komfortný. V spojení s permanentným pohonom 4x4 a aktívnymi stabilizátormi môže mať ešte lepšie jazdné vlastnosti na ceste a v teréne zvládne ešte extrémnejšie prekážky. V meste zas oceníte jeho systém natáčania všetkých štyroch kolies, vďaka ktorému je nečakane obratný. S osemstupňovým automatom a schopnosťou poloautonómnej jazdy v zápche si oddýchnete aj tam, kde sa iní stresujú. V segmente patrí Touaregu absolútne prvenstvo aj vďaka jeho interiéru Innovision Cockpit s obrovskou 15-palcovou dotykovou obrazovkou, na ktorej nezostávajú odtlačky prstov. Technologicky ho radí na špičku veľký head-up displej a úžasné inteligentné Matrix LED svetlomety IQ.Light. Keby vám náhodou nestačili, čo je vysoko nepravdepodobné, k dispozícii je aj moderný systém nočného videnia.

To všetko robí Touareg jedným z najpríťažlivejších zástupcov SUV na trhu. A teraz sa dostávame k avizovanej novinke, ktorá má jeho príťažlivosť ešte zvýšiť. Je to balík výhod ALL INCLUSIVE, ktorý v sebe zahŕňa predĺženú záruku a servisný balík na 5 rokov alebo 100 000 km v hodnote 1 100 + 1 200 €, registračný poplatok až do hodnoty 2 700 € a k tomu aj financovanie s 0% úrokom na tretinky alebo štvrtinky. Maximálne zvýhodnenie je teda až 5 000 € a to už je vážna suma. Najmä ak so sebou prináša pokoj na päť rokov.

V prípade, že vás táto akcia zaujala, poponáhľajte sa. Platí totiž iba do konca mája 2019. Viac informácii o balíku Touareg ALL INCLUSIVE nájdete na tejto stránke.

Ak sa chcete o Touaregu dozvedieť viac, navštívte náš blog www.volkswagenblog.sk, kde nájdete reportáž z predstavenia, domáci test, videá a aj pekné fotografie.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .