Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Tip na zdravé raňajky – bezlepková granola

Hľadáte ozajstnú energiu na celé dopoludnie bez zaťaženia trávenia? Vyskúšajte bezlepkovú Granolu od slovenskej firmy Powerlogy.

Power Granola je poctivá zdravá raňajková kaša, na ktorej si pochutí celá rodina. Obsahuje chrumkavé mandle, quinou, med, kokos a lyofilizované jahody vo výberovej kvalite bez cukru, palmového oleja a konzervantov.

Hlavný rozdiel oproti klasickému müsli je kvalitný bezlepkový mix ryžových, pohánkových a quinoa vločiek s vyšším obsahom proteínu a vlákniny. Vďaka tomuto základu obsahuje granola menej rýchlych cukrov a uvoľňovanie energie je naozaj postupné. Spoľahnúť sa môžete aj na 100 %-nú čistotu prírodného zloženia. Produkt neobsahuje dochucovadlá, konzervanty ani palmový či iný lacnejší olej. Takáto Granola je vhodná pre mnoho ľudí, ktorí riešia špecifické intolerancie na lepok, laktózu, kazeín, či histamín.

Power Granola je výsledkom spojenia myšlienky Dušana Plichtu, zakladateľa konceptu POWERLOGY a Silvie Horeckej, autorky známeho portálu Terapia jedlom, odborníčky na tovaroznalectvo a nutričné zloženie produktov. Najväčším pozitívom je originálna a čistá chuť, ktorú výrobca dosiahol na základe detailného testovania a znalostí. „Ak má byť zmena v prístupe k raňajkám udržateľná a zdravá, musí aj chutiť!“ hovorí zakladateľ konceptu Powerlogy. „My v Powerlogy veríme, že kvalitné jedlo mení myslenie, a preto je pre nás vývoj a kvalita produktu dôležitou investíciou a nie len nevyhnutným nákladom.“

Novinku Power Granola nájdete na www.powerlogy.com.

Viac o tvorbe produktu a jeho benefitoch sa dočítate v článku Dušana Plichtu na jeho blogu TU.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .