Nedeľa, 16. jún, 2019 | Meniny má Blanka, Bianka

Atos sa stal servisným partnerom roka spoločnosti IBM

Atos, líder v digitálnej transformácii, aj v roku 2018 patril medzi najvýznamnejších partnerov spoločnosti IBM.

Ocenenie IBM Servisný partner roka spoločnosť prevzala na slávnostnom výročnom stretnutí IBM obchodných partnerov v Bratislave.

Atos digitalizuje spoločnosti svojich zákazníkov prostredníctvom technológií IBM už viac ako dvadsať rokov. Naše riešenia pokrývajú širokú škálu hardvérových a softvérových technológií IBM, na základe čoho sme solídnym partnerom v poskytovaní poradenstva, riešení a služieb,“ povedal Ivo Schwarz, Sales Leader, Atos IT Solutions and Services, ktorý za spoločnosť Atos významné ocenenie prebral.

Keď ide o kožu

Bronz patrí k letu, ak však zo slnečného kúpeľa chcete vyviaznuť so zdravou kožou, vyzbrojte sa správnymi číslami.

Potešte vášho otca kvalitným čítaním

Objednajte mu ku Dňu otcov predplatné SME.sk na 1 rok.

Najlepšie mliečne produkty vlastnej značky má COOP Jednota

Najväčšia maloobchodná sieť COOP Jednota potvrdila povesť najsilnejšieho hráča v sortimente vlastnej značky.