Streda, 26. jún, 2019 | Meniny má Adriana

Atos sa stal servisným partnerom roka spoločnosti IBM

Atos, líder v digitálnej transformácii, aj v roku 2018 patril medzi najvýznamnejších partnerov spoločnosti IBM.

Ocenenie IBM Servisný partner roka spoločnosť prevzala na slávnostnom výročnom stretnutí IBM obchodných partnerov v Bratislave.

Atos digitalizuje spoločnosti svojich zákazníkov prostredníctvom technológií IBM už viac ako dvadsať rokov. Naše riešenia pokrývajú širokú škálu hardvérových a softvérových technológií IBM, na základe čoho sme solídnym partnerom v poskytovaní poradenstva, riešení a služieb,“ povedal Ivo Schwarz, Sales Leader, Atos IT Solutions and Services, ktorý za spoločnosť Atos významné ocenenie prebral.

Proti pojistným podvodům pomůže autokamera Mio MiVue 785 Touch!

Abyste se vyhnuli pojistnému podvodu na vás a na vašem autě, mějte s sebou spolehlivou autokameru jako svědka - Mio MiVue 785...

Autokamera Mio MiVue 785 - skvělé funkce i obraz!

Gartner označil Atos za lídra

Ocenenie za outsourcing dátových centier a hybridnú infraštruktúru

Putujte v Čechách! Zlatá stezka-najdlhšia pešia trasa v Európe

Chystáte sa navštíviť susednú Českú republiku? Potom môžete putovať po najdlhšej diaľkovej turistickej trase pre peších v Európe.