Pondelok, 3. august, 2020 | Meniny má JergušKrížovkyKrížovky

Ready-made spoločnosť a jej nevýhody

V tomto článku chceme popísať nevýhody kúpy ready-made spoločnosti, alebo skôr určité riziká.

V tomto článku chceme popísať nevýhody kúpy ready-made spoločnosti, alebo skôr určité riziká, s ktorými sa môžete stretnúť pri kúpe takejto spoločnosti. Ak si však vyberiete spoľahlivého poskytovateľa ready-made spoločnosti, môžete sa úspešne vyhnúť prípadným rizikám spojených s kúpou.

Predajca ready-made spoločnosti

Pokiaľ ste sa rozhodli pre kúpuready-made spoločnosti, je dôležité vybrať si seriózneho poskytovateľa (predajcu). Nepozerajte sa len na cenu, ale aj na referencie, skúsenosti a odporúčania poskytovateľa od zákazníkov. Treba sa vyhnúť takým poskytovateľom ready-made spoločnosti, ktorí tieto referencie nemajú, môže to znamenať, že nie sú seriózni a treba sa im vyhnúť. Pretože len s overeným poskytovateľom ready-made spoločností sa môžete vyhnúť prípadným problémom.

Obchodný register a ready-made spoločnosť

Pri kúpe spoločnosti si overte, či je spoločnosť naozaj zapísaná v obchodnom registri a či má skutočne splatené celé imanie. Ďalej je dôležité zistiť, či nemá spoločnosť žiadne záväzky a či má čistú obchodnú históriu, pretože všetky prípadné podlžnosti by prešli na vás.

Predajná cena ready-made spoločnosti

Pri kúpe spoločnosti treba počítať s poplatkom za sprostredkovanie predaja, pretože tieto služby nie sú zadarmo. Prečo teda treba za túto službu platiť? Pretože chcete ušetriť čas prizakladaní novej spoločnosti , tak toto všetko za vás odvedie poskytovateľ ready-made spoločnosti. Jeho hlavnou obchodnou činnosťou je zakladanie nových spoločností a preto to dokáže zariadiť rýchlo a profesionálnejšie, než človek, ktorý to nikdy nerobil. V konečnom dôsledku je pre vás výhodnejšie zaplatiť si za služby odborného poskytovateľa, ktorý všetko zariadi za vás.

Nízka cena ready-made spoločnosti

V prípade, že cena ready-made spoločnosti je príliš nízka, mali by ste spozornieť. Napr. najnižšia cena ready-made spoločnosti na Slovensku sa pohybuje okolo 700.- eur. Poskytovatelia, ktorí ponúkajú spoločnosti pod touto cenou sú buď podvodníci, alebo neuvádzajú v cene skryté poplatky. Cena spoločnosti teda nie je konečná a poskytovateľ vám cenu tají z rôznych dôvodov.

Vždy sa pri kúpe spoločnosti informujte, či je cena už s DPH, či je konečná a aké doplatky budete musieť ešte zaplatiť.

Bremená a dlhy ready-made spoločnosti

Pri kúpe ready-made spoločnosti by táto už mala mať splatené všetky pohľadávky a dlhy, ale môže sa jednať aj o iné bremená, ktoré nie sú finančného charakteru. Tomuto sa vyhnete, ak si vyberiete iba seriózneho poskytovateľa.

Pri kúpe ready made spoločnosti sa teda vyhnite podozrivým firmám, ktoré sprostredkúvajú predaj spoločností, ale vyberte si vždy len overeného poskytovateľa na trhu a tým je spoločnosťIncorporated.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ručné ovládanie auta – šanca pre vodičov s hendikepom

Niekedy sa človeku zmení život v jednej sekunde - nehoda či choroba ho dokážu obmedziť v pohybe či pripútať na invalidný vozík.

Paralympionička Veronika Vadovičová tiež využíva automobil s úpraveným ovládaním

A na týchto miestach ste už boli?

Košický kraj ponúka úžasné množstvo turistických pozoruhodností.

Konečne nažive

Zobudenie, znovuzrodenie sú pojmy, ktoré sa dnes často opakujú. Akoby všetci spali a žili v nejakej inej realite.

Znovuzrodenie, Konečně naživu