Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Uži si leto s Kawasaki

To je TO leto!!! Chcete stráviť leto na novej motorke, ale potrebujete ušetriť? Žiadny problém.

Kawasaki Slovenská republika pre vás pripravila špeciálnu letnú ponuku na vybrané modely Kawasaki pre vodičské oprávnenia od A1, A2 a A až po skútre, na ktoré vám stačí VP sk.B. Niektoré modely môžete kúpiť až so zľavou 1500€, pri niektorých môžete iba za 1€ získať kompletné sady kufrov alebo výfuky Akrapovič v hodnote až do 2000€. A pri niektorých si môžete jednoducho vybrať. Dôležité je vedieť, že počty konkrétnych modelov s akciovou cenou sú obmedzené na niekoľko kusov.
Celý zoznam akciových motocyklov nájdete TU!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.