Utorok, 11. august, 2020 | Meniny má ZuzanaKrížovkyKrížovky

Nechajte sa vyšetriť v moderných odberových centrách

​​​​​​​Laboratóriá Medirex už niekoľko mesiacov poskytujú širokú paletu vyšetrení na vlastnú žiadosť pacienta.

Laboratóriá Medirex už niekoľko mesiacov poskytujú širokú paletu vyšetrení na vlastnú žiadosť pacienta. V moderných odberových centrách v Bratislave, v Košiciach a čoskoro aj v Nitre, môže pohodlne a v presne objednanom termíne, absolvovať vyšetrenie každý, kto má oň záujem. Zo vzorky krvi či moču sa dá odkryť množstvo zdravotných problémov. Výsledok je vo väčšine vyšetrení k dispozícii o dva až päť dní.

Jedno z centier sa nachádza naGalvaniho v Bratislave, v Centrálnom laboratóriu MEDIREX GROUP. Ďalšie jev bratislavskej Poliklinike Mýtna a tiež v Centrálnom laboratóriu v Košiciachv budove EcoPoint 2. Štvrté odberové centrum otvoríme už v marci v novom Centrálnom laboratóriu v Nitre. Spoločným vizuálom odberových centier je kreslená postavička–Dr. Skúmavka.

Na vyšetrenie sa záujemcovia objednajú jednoducho – na webovejstránke www.laboratornadiagnostika.sk v sekcii Pre pacientov. K dispozícii je online formulár sdetailným postupom.Na výber sú vyšetrenia biochemické, hematologické, imunologické a mikrobiologické. Kompletná ponuka vyšetrení s ich popisom a cenníkom je zverejnená na vyššie uvedenej internetovej stránke. Je možné objednať sa tiež na konzultačný pohovor, aksa záujemca potrebuje poradiť s lekárom, aké vyšetrenie je pre neho vhodné.

Vyšetrenia na vlastnú žiadosť pacienta nie sú hradené z verejného zdravotného poistenia. Cenu si hradí v plnej výške pacient sám.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Reportáž: Ako sa rodí kvalitné slovenské jahňacie mäso

Znovu objavujeme pochúťky našich starých rodičov.

Uľahčujeme ľuďom s hendikepom nastupovanie do automobilu

Nastupovanie do automobilu nemusí byť pre každého jednoduché. Firma ARES preto prináša pomôcky, ktoré nastupovanie uľahčujú.

Presadacie zariadenie pre vozičkárov

Modesta Real Estate helps acquire a 13-ha development site

The firm advised Prologis, the global leader in logistics real estate, on the acquisition of the site, which is in high demand.