Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Nechajte sa vyšetriť v moderných odberových centrách

​​​​​​​Laboratóriá Medirex už niekoľko mesiacov poskytujú širokú paletu vyšetrení na vlastnú žiadosť pacienta.

Laboratóriá Medirex už niekoľko mesiacov poskytujú širokú paletu vyšetrení na vlastnú žiadosť pacienta. V moderných odberových centrách v Bratislave, v Košiciach a čoskoro aj v Nitre, môže pohodlne a v presne objednanom termíne, absolvovať vyšetrenie každý, kto má oň záujem. Zo vzorky krvi či moču sa dá odkryť množstvo zdravotných problémov. Výsledok je vo väčšine vyšetrení k dispozícii o dva až päť dní.

Jedno z centier sa nachádza naGalvaniho v Bratislave, v Centrálnom laboratóriu MEDIREX GROUP. Ďalšie jev bratislavskej Poliklinike Mýtna a tiež v Centrálnom laboratóriu v Košiciachv budove EcoPoint 2. Štvrté odberové centrum otvoríme už v marci v novom Centrálnom laboratóriu v Nitre. Spoločným vizuálom odberových centier je kreslená postavička–Dr. Skúmavka.

Na vyšetrenie sa záujemcovia objednajú jednoducho – na webovejstránke www.laboratornadiagnostika.sk v sekcii Pre pacientov. K dispozícii je online formulár sdetailným postupom.Na výber sú vyšetrenia biochemické, hematologické, imunologické a mikrobiologické. Kompletná ponuka vyšetrení s ich popisom a cenníkom je zverejnená na vyššie uvedenej internetovej stránke. Je možné objednať sa tiež na konzultačný pohovor, aksa záujemca potrebuje poradiť s lekárom, aké vyšetrenie je pre neho vhodné.

Vyšetrenia na vlastnú žiadosť pacienta nie sú hradené z verejného zdravotného poistenia. Cenu si hradí v plnej výške pacient sám.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.