Utorok, 17. september, 2019 | Meniny má Olympia

Už to na vás niekedy padalo?

Takýto zážitok je možné zvyčajne zažiť len v kine.

Zažili ste niekedy pocit, že na vás zvuk doslova padal? Ak nie, stačí zájsť do kina, kde vás zvuk doslova obklopí a vytvorí pocit, že sa nachádzate priamo v deji, ktorý práve sledujete. Alebo máte druhú možnosť, zaobstarať si soundbar s technológiou Dolby Atmos a DTS:X.

Začalo to klavírom

Prvé premietania v kinách, keďže sa ešte nepoužívali reproduktory, boli sprevádzané hrou na klavír a dotvárali tak atmosféru prvých filmov. Doba sa však posunula a s ňou aj kvalita prehrávaných filmov a samozrejme zvuku. Ako sa začali zväčšovať uhlopriečky televízorov, výrobcovia, medzi nimi aj Samsung, sa snažili atmosféru kina priniesť aj do domácností. Začalo to jednoduchými domácimi kinami a prešlo až do dnešných soundbarov, ktoré sa svojim výkonom môžu rovnať aj špičkovým kinám.

3D audio vás začlení do deja

Pre skutočne pohlcujúci pocit zo sledovania je tu séria Q soundbarov vyvinutých špeciálne pre QLED televízory Samsung. Soundbary HW-Q90 (7. 1. 4CH) a HW-Q80 (5. 1. 2CH) posunú sledovanie filmov, hranie videohier alebo počúvanie hudby na úplne novú úroveň. Disponujú hornými up-firing sound reproduktormi, ktoré odrážajú zvuk od stropu izby, čím vás zasiahne zhora. Zároveň sú na okrajoch soundbaru reproduktory, ktoré vyžarujú zvuk do strán. Kombináciou šírenia zvuku sa vytvára vynikajúce priestorové audio. Navyše podporujú prehrávanie vo formátoch Dolby Atmos a DTS:X. Pre milovníkov hudby je k dispozícii komfortné ovládanie prostredníctvom smartfónu cez Bluetooth. Chcete si užívať filmy ako v kine z pohodlia domova? Už viete, ako na to!

50 rokov inovácií v podobe 50 dní výhodných ponúk

V rámci osláv 50. výročia vzniku spoločnosti Samsung je od 17. júna do 5. augusta k dispozícii 50 obľúbených produktov spotrebnej elektroniky Samsung ako sú QLED televízory, soundbary, monitory, práčky, chladničky či vysávače so zľavami vo výške až 1 960 eur. Za nákup týchto modelov totiž Samsung ponúka peniaze späť (cash back). Napríklad pri kúpe modelov soundbarov HW-Q90 alebo HW-Q80 s technológiou Dolby Atmos teraz získate späť 120, resp. 60 Eur. Ponuku môžete využiť do 5. augusta.

50 dní trvajúcu ponuku budú priebežne dopĺňať aj ďalšie krátkodobé akcie na vybrané produkty. Stačí len sledovať stránku www.50rokovsamsung.sk.

Ochrana klímy spojí slovenské mestá a obce

Spoločnosť dm drogerie markt pokračuje už piaty rok v najväčšej iniciatíve na podporu dobrovoľníctva pod názvom dm {spoločne}.

Revolučný Volkswagen ID.3 naživo z Frankfurtu!

Na frankfurtskom autosalóne sa predstavil nový model Volkswagenu, ktorý je pre značku jedným z najdôležitejších v histórii.

Na hrúbke záleží. Aj dva centimetre rozhodujú

Stále viac sa hovorí o vplyve vnútorného vzduchu a stavebných materiálov na naše zdravie.