Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Tipy kde v lete ušetrite najviac a čo si určite nenechajte újsť

Leto je v plnom prúde a teploty trhajú rekordy. Do konca júla zostáva ešte pár dní, ale ako ich využiť čo najlepšie?

Seat výpredajSeat výpredaj (Zdroj: SEAT)

Či už dávate prednosť jednodňovým výletom, alebo dovolenke ďalej od domova, pri individuálnej preprave je základom bezpečné a spoľahlivé auto. Pokiaľ sa k tomu pridá krásny dizajn a emócie, dovolenka sa začne už otočením kľuča.

SEAT, najrýchlejšie rastúca automobilová značka v Európe, pre Vás pripravil len do konca júla Veľký letný výpredaj skladu, kde môžete získať svoje vysnívane auto najvýhodnejšie a navyše ihneď. Záleží len na Vás čomu dáte prednosť.

Jedno z najkrajších áut vo svojej triede - SEAT Leon aj vo verzií kombi s batožinovým priestorom 587 litrov s Full LED svetlometmi, asistenčnými systémami. Nepokazte si dovolenku a nechajte sa viest adaptívnym tempomatom, ktorý automaticky dodržuje odstup od vozidla pre Vami. V kombinácií s DSG prevodovkou a adaptívnym vedením v pruhu je cesta za relaxom skutočne zážitkom.

Pokiaľ je Vaším revírom mesto, určite si vyberiete zo skladovej ponuky SEAT Ibiza s najväčším batožinovým priestorom vo svojej triede – 355 litrov. Kompaktná navonok a priestranná vo vnútri – to je prvý mestský model postavený na svetovej technologickej špičke – platforme MQB A0 pre malé mestké automobily. Malé a mestské je skutočne len zvonka, keď potrebujete zaparkovať. Nechajte sa rozmaznávať dvoj-zónovou klimatizáciou Climatronic so špeciálnym anti-alergénnym filtrom AirCare, ktorý zadrží až 99,99% alergénov. S bohatými bonusmi si stačí si vybrať farbu a výbavu a domov sa môžete odviezť ešte v ten istý deň.

Pokiaľ sa však na veci pozeráte radi z nadhľadu a chcete sa odlíšiť, vo Velkom letnom výpredaji skladu SEAT Vás určite zaujme mestské SUV SEAT Arona so zvýšeným podvozkom oproti modelu Ibiza až na 189mm a s 2-farebným lakovaním karosérie. Vsaďte na best-seller ponuky s batožinovým priestorom 400 litrov. Do konca júla však zostáva už len pár dní a farebných kombinácií je 68. Poponáhľajte sa preto s výberom.

Pokiaľ sa chcete presúvať skutočne štýlovo a bezpečne, v ponuke Veľkého letného výpredaju skladu nájdete pre kráľa džungle aj vlajkovú loď SEAT – SEAT Tarraco vyrábaného v nemeckom Wolfsburgu. Pohodlne prepraví 7 pasažierov, alebo poskytne batožinový priestor až 760 litrov. Prekážky s pohonou 4Drive a podvozku veľkého SUV tak zostanú minulosťou. Sériovo je Tarraco vybavené špičkovými techológiami a najnovšími asistenčnými systémami. Vďaka 100% Full LED techológií vo vozidle nenájdete jedinú klasickú žiarovku a vďaka Full Digital Cockpitu s tromi druhmi zobrazenia prístrojovej dosky máte po ruke vždy tie informácie, ktoré potrebujete. Najlepší výsledok v EuroNCAP v koncerne len podčiarkuje precíznosť a technológie použité pri jeho výrobe. Oproti svojím súrodencom ponúka navyše svieži španielsky dizajn a barcelonské slnko má vo svojej DNA.

Všetky atraktívne bonusy v rámci Veľkého skladového výpredaju SEAT sú nad rámec existujúcich akcií, akčných modelov SEAT a tiež navyše k programu SEAT Premium Gratis, kde ku každému vozidlu dostanete grátis Servisné prehliadky pre Vaše vozidlo na 100.000 km / 4 roky a predĺženú garanciu SEAT až na 6 rokov / 150.000km.

Štvorročný grátis servis zahŕňa vykonávanie údržby predpísanej výrobcom vozidla v návode na obsluhu SEAT počas 4 rokov alebo do dosiahnutia 100 000 najazdených km (podľa toho, ktorá udalosť nastane skôr), vrátane poskytnutia k tomu potrebných originálnych náhradných dielov (motorový olej, potrebné filtre, brzdová kvapalina...) s výnimkou pohonných hmôt.

Kompletnú ponuku skladových vozidiel pripravených ihneď k odberu nájdete TU

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

YZOP: Nové kníhkupectvo pre náročných

Hovorí sa, že človek v dnešnej dobe číta iba krátke články, niekedy iba vybrané odseky.

Yzop.sk: Vaše internetové kníhkupectvo

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.