Sobota, 12. jún, 2021 | Meniny má ZlatkoKrížovkyKrížovky

Slováci pri novom aute chcú technológie, bonusy a služby navyše!

Veľký letný výpredaj skladu so skladovým bonusom 1400 EUR, špičkovou technológiou a prémiovými službami zdarma.

(Zdroj: SEAT)

Modely SEAT Leon , Arona , Ibiza , alebo novinka – vlajková loď SEAT Tarraco sa dajú výhodne získať len do konca júla. ...a to všetko pripravné ihneď k odberu!

Prémiové technológie za neprémiovú cenu

To čo bývalo výsadou luxusných prémiových značiek pre horných desať tisíc, dnes už bežne nájdete aj v triede kompaktných mestkých vozidiel. Full-LED svetlomety s ktorými je v noci výhľad takmer ako cez deň a navyše znižujú spotrebu vozidla až o 0,5 litra na 100 kilometrov, adaptívny tempomat udržiava automaticky odstup od vozidla pre Vami navyše s automatickou ochranou chodcov a cyklistov, Climatronic so špeciálnym anti-alergénnym filtrom AirCare, ktorý zadrží až 99,99% alergénov, Virtuálny Digital Cockpit, automatický parkovací systém, s ktorým vozidlo zaparkuje za Vás priečne aj pozdĺžne, alebo asistent pre jazdu v dopravnej zápche.

Kedy získate nárok na prémiové služby grátis?

Skladové bonusy až 1400 EUR v rámci Veľkého skladového výpredaju SEAT sú nad rámec existujúcich akcií, akčných modelov, ale najmä ich získate len teraz navyše k prémiovým službám programu SEAT Premium Gratis.

Ku každému novému vozidlu SEAT získa zákazník automaticky grátis Servisné prehliadky na 100.000 km / 4 roky a predĺženú garanciu SEAT až na 6 rokov / 150.000km.

Štvorročný grátis servis zahŕňa vykonávanie údržby predpísanej výrobcom vozidla počas 4 rokov alebo do dosiahnutia 100 000 najazdených km, vrátane originálnych náhradných dielov (motorový olej, potrebné filtre, brzdová kvapalina...) s výnimkou pohonných hmôt.

Štandardná 2-ročná záruka je predĺžená na 6-ročnú garanciu SEAT / max. 150 000 km. Garancia SEAT kryje tie isté časti vozidla ako štandardná záruka výrobcu bez výnimiek. Navyše garancia je platná v plnom rozsahu pre súkromné, právnicke osoby i živnostníkov.

Kompletnú ponuku skladových vozidiel pripravených ihneď k odberu nájdete TU.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nepoznaná minulosť Trnavského, Račianskeho a Suchého mýta.

11. jún

O ktoré destinácie je najväčší záujem? Plánovanie dovolenky uľahčia naše tipy.

11. jún

Už dnes si môžete kúpiť denník SME so špeciálnou prílohou k ME vo futbale.