Sobota, 2. júl, 2022 | Meniny má Berta

Bývanie a podnikanie pod jednou strechou

To všetko a ešte omnoho viac vám ponúka developerský projekt ATRIUM POD KAMENICOU.

To všetko a ešte omnoho viac vám ponúka developerský projektATRIUM POD KAMENICOU, ktorý je ideálnym miestom najmä pre podnikateľov. Ide o päť samostatných nadštandardných polyfunkčných domov rozdelených na retailovú a obytnú časť, ktoré sa nachádzajú v príjemnej lokalite v centre mesta Stropkov.

Viete, čo všetko môžete od tohto projektu čakať?

Nízkoenergetické dvojpodlažné bývanie a výhodné priestory pre podnikanie vďaka vysokej kvalite použitých materiálov a A-čkovému energetickému certifikátu. V dome je veľa denného svetla vďaka francúzskym oknám, ktoré sú doplnené exteriérovými žalúziami. Celkový dojem z architektúry projektu spríjemní sibírsky smrekovec použitý v exteriéri a tiež zeleň v objekte, ako aj okolo neho.

Nadštandardom domu, ktorý vás iste poteší je predpríprava na klimatizáciu, podlahové vykurovanie v obytných priestoroch či priestranná terasa na prízemí aj poschodí. Komfort majiteľov dopĺňa vlastná garáž s pivničnou kobkou. Výhodou pre podnikanie je poloha objektu vo frekventovanej časti mesta. Skvelým spestrením je aj vnútorné átrium, ktoré dodáva objektu komunitnú tvár a vhodne dopĺňa celkovú architektúru objektu. V blízkosti objektu sa tiež nachádza parkovisko, ktoré ocenia najmä vaši budúci klienti.

Prioritou mesta Stropkov je rozvoj cestovného ruchu vzhľadom na atraktívne prírodné prostredie, bohatú flóru a faunu, množstvo zaujímavých historických a kultúrnych pamiatok a športovo rekreačných služieb v meste a okolí. Na dosah budete mať tiež letné kúpalisko, krytú plaváreň, jazdecký areál, športovú halu, tenisové dvorce a ZOO Park, ako aj bohatú ponuku kultúrnych podujatí. Mesto má výbornú občiansku vybavenosť s materskými, základnými aj strednými školami, nemocnicu a ďalšie dôležité inštitúcie.

Táto lokalita môže znamenať skvelý štart pre vaše podnikanie. Tak prečo to nevyužiť? Či sa rozhodnete otvoriť si kaviareň, právnickú kanceláriu, lekársku ambulanciu, salón krásy či akýkoľvek iný biznis, v Atriu pod Kamenicou nájdete všetko, čo potrebujete.

Navyše, komfortné, moderné a dispozične veľmi dobre riešené bytové priestory môžu poslúžiť buď vám, alebo vašim nájomníkom. Všetky tieto atribúty prispievajú k tomu, aby polyfunkčné domy ATRIUM POD KAMENICOU spĺňali najvyššie požiadavky a zabezpečili komfort aj tým najnáročnejším obyvateľom.

Komplex je aktuálne v procese kolaudácie a už čoskoro môže privítať svojich nových vlastníkov. Tak neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes buď telefonicky alebo prostredníctvom jednoduchého formulára na našej webovej stránke www.podkamenicou.sk a dohodnite si s nami osobnú obhliadku tohto jedinečného projektu.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Meranie rýchlosti v úsekoch už nebude pre vodičov vďaka MIO problémom

Vodiči budú upozornení pred úsekom, počas a na to, koľko metrov a sekúnd im zostáva a či majú spomaliť alebo ísť rýchlejšie.

8 h
MiVue 886 – vůbec první 4K UHD autokamera od Mio

Má tiež 1,7x väčší snímač a ULTRA nočné snímanie. Rýchlejší prenos záberov do telefónu zabezpečuje 5 GHz WiFi

1. júl

Tankujeme približne o 10 – 50 centov lacnejšie ako v západnej Európe.

INZERCIA 1. júl
SkryťZatvoriť reklamu