Streda, 20. november, 2019 | Meniny má Félix

Cupra predstavuje náhľad svojej vízie budúcnosti

Štúdia CUPRA bude mať svetovú premiéru v septembri tohto roku na frankfurtskom autosalóne.

CUPRACUPRA(Zdroj: SEAT)

CUPRA predstavuje náhľad svojej vízie budúcnosti exkluzívnou štúdiou s elektrickým pohonom

• Štúdia prezentuje víziu ako si CUPRA predstavuje športový automobil budúcnosti
  • Vysoko výkonné vozidlo kombinuje úhľadné športové kupé s prvkami SUV
  • Štúdia CUPRA bude mať svetovú premiéru na frankfurtskom autosalóne v septembri tohto roku

CUPRA sa pripravuje na výzvy budúcnosti spojením vysokej výkonnosti s vyspelou technológiou pohonu a sofistikovaným, emocionálnym dizajnom.

Kombináciou siluety päťdverového crossovera s prezenciou SUV a úhľadnosťou športového kupé CUPRA prezentuje svoju víziu budúcnosti exkluzívnou štúdiou. Je to prvý model novej značky určený na jazdu po verejných komunikáciách s plne elektrickým pohonom a jeho proporcie zvýrazňujú jeho elektrické srdce.

Dizajn karosérie kombinuje jedinečnosť s vycibrenosťou, prinášajúc do segmentu atletické proporcie a nový druh energie. Predná časť karosérie predstavuje harmóniu estetiky a výkonnosti, pričom každý vstupný otvor vzduchu zvyšuje aerodynamickú efektivitu a tým predlžuje dojazd. Elektrický pohon symbolizuje osvetlené logo CUPRA, ktoré je umiestnené nižšie a vytvára bod priťahujúci pohľad.

Na zadnej časti karosérie bez výfukov je difúzor v nárazníku plne funkčným aerodynamickým prvkom, ktorý súčasne symbolizuje výkonnosť. Emocionálny náboj zadnej časti karosérie dodávajú zadné svetlá s integrovaným logom CUPRA, pretiahnuté po celej šírke vozidla.

CUPRA je mimoriadna značka pre mimoriadnych ľudí, ktorá bude nadchýnať zákazníkov, preferujúcich rovnaké hodnoty: jedinečnosť, eleganciu a výkon. V prvom roku existencie značky predaj modelov CUPRA vzrástol o 40 % oproti predchádzajúcemu roku a dosiahol 14.400 kusov. Okrem zavádzania nových modelov bude CUPRA pokračovať aj v tradícii automobilového športu účasťou v seriáli TCR. Svet CUPRA vyžaruje energiu a zákazníci ho budú môcť zažiť v sieti takmer 280 špeciálne vybraných predajcov v celej Európe, kde si bude získavať nových fanúšikov.

Tipy na lyžovačku v Rakúsku

Špeciálny magazín vložený dnes v denníku SME.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.

SEAT predstavil e-Scooter

SEAT predstavil e-Scooter, prvé plnohodnotné jednostopového vozidlo v 70-ročnej histórii značky.