Utorok, 20. august, 2019 | Meniny má Anabela

Cupra predstavuje náhľad svojej vízie budúcnosti

Štúdia CUPRA bude mať svetovú premiéru v septembri tohto roku na frankfurtskom autosalóne.

CUPRACUPRA(Zdroj: SEAT)

CUPRA predstavuje náhľad svojej vízie budúcnosti exkluzívnou štúdiou s elektrickým pohonom

• Štúdia prezentuje víziu ako si CUPRA predstavuje športový automobil budúcnosti
  • Vysoko výkonné vozidlo kombinuje úhľadné športové kupé s prvkami SUV
  • Štúdia CUPRA bude mať svetovú premiéru na frankfurtskom autosalóne v septembri tohto roku

CUPRA sa pripravuje na výzvy budúcnosti spojením vysokej výkonnosti s vyspelou technológiou pohonu a sofistikovaným, emocionálnym dizajnom.

Kombináciou siluety päťdverového crossovera s prezenciou SUV a úhľadnosťou športového kupé CUPRA prezentuje svoju víziu budúcnosti exkluzívnou štúdiou. Je to prvý model novej značky určený na jazdu po verejných komunikáciách s plne elektrickým pohonom a jeho proporcie zvýrazňujú jeho elektrické srdce.

Dizajn karosérie kombinuje jedinečnosť s vycibrenosťou, prinášajúc do segmentu atletické proporcie a nový druh energie. Predná časť karosérie predstavuje harmóniu estetiky a výkonnosti, pričom každý vstupný otvor vzduchu zvyšuje aerodynamickú efektivitu a tým predlžuje dojazd. Elektrický pohon symbolizuje osvetlené logo CUPRA, ktoré je umiestnené nižšie a vytvára bod priťahujúci pohľad.

Na zadnej časti karosérie bez výfukov je difúzor v nárazníku plne funkčným aerodynamickým prvkom, ktorý súčasne symbolizuje výkonnosť. Emocionálny náboj zadnej časti karosérie dodávajú zadné svetlá s integrovaným logom CUPRA, pretiahnuté po celej šírke vozidla.

CUPRA je mimoriadna značka pre mimoriadnych ľudí, ktorá bude nadchýnať zákazníkov, preferujúcich rovnaké hodnoty: jedinečnosť, eleganciu a výkon. V prvom roku existencie značky predaj modelov CUPRA vzrástol o 40 % oproti predchádzajúcemu roku a dosiahol 14.400 kusov. Okrem zavádzania nových modelov bude CUPRA pokračovať aj v tradícii automobilového športu účasťou v seriáli TCR. Svet CUPRA vyžaruje energiu a zákazníci ho budú môcť zažiť v sieti takmer 280 špeciálne vybraných predajcov v celej Európe, kde si bude získavať nových fanúšikov.

Opätovne ožíva bratislavská Koliba Expo

Miesto ako stvorené na strávenie príjemných chvíľ s rodinou a vychutnanie si kvalitných domácich gastronomických produktov.

Koliba Expo

Prvý dojem urobíte len raz. Prečo to platí práve pri predaji?

Mnoho ľudí prípravu svojej nehnuteľnosti podceňuje. Dnes na zaujatie budúceho kupujúceho nestačí len rýchlo odfotená fotka mobilom

Otvoria prvú časť zrekonštruovaného Polusu

Už 9. septembra sa návštevníci môžu tešiť na slávnostné otvorenie supermarketu Lidl, nové priestory Datart a moderný food court