Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Rok 2019 je v znamení čísla 50. Viete kto všetko oslavuje?

Medzi oslávencami nie sú len osobnosti, ale aj známe firmy

Keď sa úspešná juhokórejská spoločnosť po 30 rokoch podnikania v najrôznejších oblastiach, od lodiarskeho priemyslu po spracovanie bavlny, rozhodla v univerzitnom meste Suwon v roku 1969 založiť novú divíziu na výrobu elektroniky Samsung Electronics, len málokto si zrejme uvedomoval, o aký historicky zásadný krok ide. Od tej doby sa zmenilo mnoho – z jednotky v Južnej Kórei sa postupne stala jednotka globálna, ktorej výrobky a inovácie nás obklopujú na každom kroku. Inovácie sa okrem mobilných telefónov týkajú najmä technológií v oblasti televízorov, práčok, chladničiek, vysávačov či monitorov.

Keďže spoločnosť Samsung Electronics tento rok oslavuje 50 rokov od jej vzniku a zároveň 50 rokov inovácií, ktoré sa podpísali pod jej úspech vo svete technológií, pre záujemcov o jej produkty pripravila špeciálnu päťdesiatdňovú ponuku, ktorá dnes, 5. augusta, končí. Zahŕňa 50 obľúbených produktov spotrebnej elektroniky Samsung ako sú QLED televízory, soundbary, monitory, práčky, chladničky či vysávače so zľavami vo výške až 1 960 eur. Za nákup týchto modelov totiž Samsung ponúka peniaze späť (cash back). Stačí navštíviť stránku www.50rokovsamsung.sk, kde nájdete všetkých 50 produktov so špeciálnou zľavou, a vybrať si ten pravý.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.