Streda, 20. november, 2019 | Meniny má Félix

Parkovací asistent VW vám pomôže, keď už stratíte nervy

Stres z parkovania vám ušetria parkovacie senzory, ale ešte lepšie je, keď vie auto samé zaparkovať.

Volkswagen odhaľuje všetky funkcie tohto systému.

Väčšina ľudí ignoruje návody na používanie. Potom sa však stáva, že produkt, ktorý si kúpili, nevedia využiť naplno. Auto býva celkom drahý produkt a bola by škoda, ak by ste nevedeli využiť, za čo ste si zaplatili. Najmä ak funkcionalita moderných áut býva naozaj rozsiahla.

Volkswagen preto spustil jedinečný projekt, ktorý má za úlohu odhaliť všetky funkcie svojich automobilov a jednoduchým a názorným spôsobom ukázať, ako sa používajú. Je veľmi pravdepodobné, že o niektorých ste nevedeli. Teraz si teda na YouTube kanále Volkswagen Slovensko môžete pozrieť videá, v ktorých expert detailne popisuje rôzne prvky výbavy a ako ich správne používať. Zameriava sa pri tom na funkcie, ktoré väčšina zákazníkov využíva každý deň a tým pádom si myslí, že ich dokonale ovláda. To však nemusí byť vždy pravda.

Najnovšia epizóda sa zaoberá systémami na uľahčenie parkovania. Expert Miro spomenie všetko od klasických parkovacích senzorov, cez kamery až po aktívny parkovací asistent Park Pilot, ktorý je schopný vozidlo zaparkovať v podstate autonómne. A to v priečnom aj pozdĺžnom smere. Čo je najzaujímavejšie, dokáže za vás dokončiť aj parkovací manéver, ktorý ste si mysleli, že zvládnete, ale nakoniec ste zistili, že ste precenili svoje schopnosti. Netreba sa teda stresovať. Keď stratíte nervy, Park Pilot dokáže napraviť vaše chyby a v prípade priečneho parkovania dokonca spraviť niečo, čo by ste od neho určite nečakali. Chcete vedieť čo? Tak si pozrite toto video.

Ak vás zaujalo, nezabudnite odoberať YouTube kanál Volkswagen Slovensko, kam postupne pribudnú ďalšie podobné videá. Prípadne sledujte www.volkswagenblog.sk, kde nájdete najnovšie informácie, testy, pekné fotky a novinky zo života Volkswagenu.

Tipy na lyžovačku v Rakúsku

Špeciálny magazín vložený dnes v denníku SME.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.

SEAT predstavil e-Scooter

SEAT predstavil e-Scooter, prvé plnohodnotné jednostopového vozidlo v 70-ročnej histórii značky.