Utorok, 15. október, 2019 | Meniny má Terézia

Otvoria prvú časť zrekonštruovaného Polusu

Už 9. septembra sa návštevníci môžu tešiť na slávnostné otvorenie supermarketu Lidl, nové priestory Datart a moderný food court

Polus City Center prechádza rozsiahlou rekonštrukciou, ukončenie prvej z fáz je naplánované na začiatok septembra. Návštevníci sa môžu tešiť na slávnostné otvorenie supermarketu Lidl, nové priestory obchodu s elektronikou Datart, moderný food court a nový servisný ostrovček.

Nový supermarket pre všetkých

Otvorenie nového supermarketu Lidl je naplánované už na 9. septembra. Bude sa rozprestierať na ploche 2 000 m2 a návštevníkom ponúkne široký sortiment tovaru známeho z predajní Lidl.

„Sme hrdí na túto spoluprácu so supermarketom Lidl. Hľadali sme potravinového operátora, ktorý by dokázal ponúknuť našim zákazníkom tú najvyššiu kvalitu, šírku sortimentu a príjemné prostredie. Na základe týchto atribútov sme sa jednoznačne rozhodli pre Lidl a sme veľmi radi, že sme našli vzájomnú zhodu na všetkých detailoch ako pripraviť pre návštevníkov nákupného centra Polus to najlepšie,“ hovorí Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti IMMOFINANZ.

Väčšia ponuka elektroniky

Na začiatok septembra je naplánované aj otvorenie nových priestorov predajne s elektronikou Datart. Nové priestory budú ponúkať väčšiu predajnú plochu a väčší výber sortimentu, ktorý bude vystavený inovatívnym systémom.

Na otvárací deň je pripravených niekoľko sprievodných akcií. Počas otvorenia sa budú v priestoroch Polus City Center pohybovať hostesky, ktoré budú rozdávať zľavové kupóny na produkty od prémiových značiek s bielou a čiernou technikou. V spolupráci so značkou ETA bude otvorenie sprevádzať aj ochutnávka kávy a jedál. Navyše sa prví zákazníci môžu tešiť na zľavy na ďalšie nákupy a pre deti je pripravené zaujímavé prekvapenie.

Food court rastie ako z vody

Food court v Polus City center prechádza viacerými zmenami, ktoré ho premenia na nepoznanie. Návštevníci si už od 9. septembra budú môcť vychutnať moderné dizajnové priestory s lepšou svetelnosťou vďaka ekologickým LED žiarovkám. Priestoru dominujú prírodné materiály a množstvo zelene, vďaka ktorým sa food court stáva skutočne prívetivým miestom na obed alebo posedenie pri káve. Bude prakticky rozdelený na tri zóny – rodinnú, biznisovú a neformálnu – vďaka čomu s v ňom nájde svoje miesto naozaj ktokoľvek.

V neposlednom rade je na začiatok septembra naplánované aj otvorenie servisného ostrovčeku, v ktorom zákazníci nájdu všetky služby, ktoré môžu potrebovať vrátane kvetinárstva, lekárne, kľúčovej služby alebo novinového stánku.

V druhej fáze modernizácie Polus City Center sa návštevníci môžu tešiť na ďalšie veľké zmeny. Okrem už existujúcich obchodov nájde v renovovaných priestoroch Polus City Center svoj nový domov viac ako 20 obchodov s potravinami a módou, vrátane obľúbených módnych značiek Reserved, Mohito, House, Cropp a Sinsay. Plánovaná je aj renovácia exteriéru a okolia Polus City Center.

Lidl je odteraz všade! Vitajte v Lidl e-shope

Od októbra si zákazníci Lidla môžu obľúbený spotrebný tovar kúpiť už aj online

Kto vyhrá súboj medzi prírodnými a syntetickými diamantmi?

Diamanty sú nepochybne jedným z najvzácnejších produktov našej Zeme. Vznikali miliardy rokov a ich súčasné množstvo je obmedzené.

Otvorenie nového sídla DELTA sprevádzala virtuálna realita

10. októbra sa konalo stretnutie v novej budove Westend Plazza v Bratislave pri príležitosti zmeny sídla slovenskej DELTY.

zľava_Adam Cifra, Wolfgang Kradischnig, Erik Štefanovič