Streda, 29. január, 2020 | Meniny má Gašpar

Najväčšia konferencia o doprave v SR sa už blíži

Už o pár dní a teraz za mimoriadnu cenu.

Hosť konferencie Doprava 2019 - CHRISTIAN K. Lars – Co-Founder a CEO, ACCTOR, (USA). Špecializuje sa na tému autonómnych áut.Hosť konferencie Doprava 2019 - CHRISTIAN K. Lars – Co-Founder a CEO, ACCTOR, (USA). Špecializuje sa na tému autonómnych áut.(Zdroj: Agentúra M kreo)

Aká je súčasnosť a budúcnosť všetkých druhov dopravy v SR? Aké sú nové trendy v doprave doma i vo svete? Ako zlepšovať podmienky pre chodcov a cyklistov? Je stav ciest a mostov skutočne alarmujúci?
Na tieto otázky, ale aj množstvo ďalších, budú hľadať odpoveď desiatky najuznávanejších spíkrov a top odborníkov zo zahraničia a Slovenska v oblasti dopravy počas najväčšej medzinárodnej konferencie na Slovensku - DOPRAVA 2019: CESTA BEZ HRANÍC, ktorá sa uskutoční v stredu 25. septembra v Žiline.

Nebudú chýbať inovátori, ktorí dobyli svet so svojimi produktami v oblasti dopravy a mnohí z nich nám predstavia ich novinky priamo na konferencii. Zo zahraničia prídu skutoční top odborníci vo svojom obore ako Terrence Murphy, riaditeľa národného logistického centra siete John Lewis vo Veľkej Británii a tiež aj Američan Lars Christian (na foto), ktorý sa špecializuje na tému autonómnych áut.
Slovák Michal Ukropec predstaví digitálne dvojča miest, fabrík a iné zaujímavosti. Medzi zaujímavými hosťami je aj člen predstavenstva Air Baltic Martin Sedlácky, riaditeľ Řízení letového provozu ČR Jan Klas a mnoho ďalších.

Ak chcete TERAZ využiť mimoriadnu akciu a získať vstupy na konferenciu do konca augusta za zvýhodnenú cenu, kliknite sem: www.mydoprava.sk

Táto jedinečná konferencia sa bude konať na jednom mieste, dokonca v jeden deň a vy by ste rozhodne pri tejto diskusii nemali chýbať, pretože konferencia je ideálne miesto na vzdelávanie, networking a budovanie biznisu pre podnikateľov, manažérov, vedcov aj študentov. Názov konferencie DOPRAVA 2019: CESTA BEZ HRANÍC je symbolickou poctou k 30. výročiu Novembra 89. Nežná revolúcia spustila na Slovensku sled veľkých zmien, ktoré sa prejavili okrem spoločenského života i v doprave. Zmeny, vďaka ktorým dnes môžeme slobodne cestovať do celého sveta.

Podujatie organizuje vydavateľstvo PETIT PRESS a agentúra M KREO. „Pre tému dopravy sme sa rozhodli, lebo rezonuje naprieč celou našou spoločnosťou. V regionálnych týždenníkoch MY máme záujem otvárať verejnú a odbornú diskusiu na citlivé témy, pretože na Slovensku skutočne nenájdete jediný región, ktorý by v takej alebo onakej podobe nemusel riešiť akútne problémy s dopravou,“ prízvukuje člen predstavenstva vydavateľstva Petit Press a riaditeľ regionálnej siete MY týždenníkov Milan Mokráň.
„Minulý rok sme mali v publiku viac ako 450 účastníkov, predpokladáme, že tento rok to bude ešte viac ľudí,“ dodáva organizátorka a riaditeľka agentúry M KREO Monika Janigová.

Záštitu nad konferenciou prijal minister dopravy Slovenskej republiky Árpád Érsek, minister životného prostredia László Sólymos, predsedníčka Žilinského samosprávneho kraja Erika Jurinová, primátor Žiliny Peter Fiabáne a rektor Žilinskej univerzity Jozef Jandačka.

Kompletný program konferencie a zoznam spíkrov nájdete TU: www.mydoprava.sk.

Peniaze z poistky môžete dostať rýchlejšie. Poradíme vám ako

Škodu musí poisťovňa preplatiť do pätnástich dní.

Platiť kartou môžete odteraz štýlovo

Nové dizajny platobných kariet prinášajú krásu do vašich peňaženiek.

Prečo stále veríme v talizmany?

Ľudia pri sebe odpradávna nosili ochranné amulety a talizmany. A nie je to inak ani dnes. Nebojte sa ich.