Piatok, 3. júl, 2020 | Meniny má MiloslavKrížovkyKrížovky

Nová emisia dlhopisov spoločnosti HB Reavis

(Zdroj: HB Reavis)

Skupina HB Reavis opäť spúšťa prostredníctvom Slovenskej sporiteľne predaj novej emisie dlhopisov. Dlhopisy s menovitou hodnotou 1 000 EUR, dobou splatnosti 6 rokov a kupónom 3,25 % p. a. sú vydávané emitentom HB Reavis Finance V, s. r. o., ktorá je dcérskou spoločnosťou Skupiny HB Reavis, jedného z najvýznamnejších poskytovateľov pracovných priestorov v Európe. Záujemcovia si dlhopisy môžu zakúpiť na vybraných pobočkách Slovenskej sporiteľne od 5. septembra 2019 najneskôr do 26. septembra 2019, resp. do vypredania emisie. Zoznam pobočiek spolu s kontaktným formulárom a ďalšími informáciami záujemcovia nájdu na stránke www.hbreavis.com/dlhopisy.

V rámci emisie bude vydaných celkovo 20 000 kusov dlhopisov s menovitou hodnotou 1 000 EUR. Emisný kurz bol stanovený na 100,00 % menovitej hodnoty. Ponuka je určená fyzickým a právnickým osobám. Minimálna výška objednávky je 5 000 EUR, výnos môže podliehať zrážkovej dani a je vyplácaný vždy ročne.

V súvislosti s kúpou dlhopisov budú investorom účtované vstupné poplatky vo výške 1,25 % z objemu investície. Za správu Dlhopisov budú investorom účtované poplatky v zmysle sadzobníka poplatkov Slovenskej sporiteľne.

Na Burzu cenných papierov v Bratislave bude podaná žiadosť o prijatie dlhopisov na obchodovanie.

Dlhopisy sú zabezpečené ručiteľským vyhlásením holdingovej spoločnosti HB Reavis Holding S.A., ktorá je materskou spoločnosťou Emitenta a Skupiny HB Reavis.

V súvislosti s verejnou ponukou dlhopisov HB REAVIS Finance SK V s. r. o., Dlhopisy HBR 2025 II, ISIN: SK4000015814, schválila Národná banka Slovenska Základný prospekt zo dňa 27. novembra 2018 a Dodatok č. 1 k základnému prospektu zo dňa 18. júna 2019.

Základný Prospekt, Dodatok k Základnému prospektu, Konečné podmienky a Súhrn emisie sú prístupné počas pracovných dní od 9:00 hod. do 16:00 hod. v písomnej forme bezplatne v sídle Emitenta, a sú tiež prístupné v elektronickej forme na webovom sídle Emitenta (http://www.hbreavis.com/sk/hbreavisfinanceskV). Konečné podmienky, vrátane Súhrnu emisie sú tiež k dispozícii k nahliadnutiu na vybraných pobočkách Slovenskej sporiteľne, a.s., na ktorých je možné zadať objednávku na nákup Dlhopisov. Tento dokument obsahuje iba základné informácie o Dlhopisoch a ich ponuke. Tento dokument nie je ponukou na predaj alebo kúpu cenného papiera a slúži iba ako doplňujúci zdroj informácií pre potenciálnych investorov do Dlhopisov. Investori by si mali pred uskutočnením investičného rozhodnutia pozorne prečítať Základný prospekt a jeho dodatok, vrátane časti "Rizikové faktory" a tiež Súhrn emisie, vrátane časti "Oddiel D – Riziká" a Konečné podmienky. Detailný popis pojmov uvedených v tomto dokumente sa nachádza v Základnom prospekte.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.