Streda, 28. október, 2020 | Meniny má DobromilaKrížovkyKrížovky

CUPRA a FC Barcelona. Ako vzniklo partnerstvo?

CUPRA a FC Barcelona vstúpili do partnerstva. Na základe dohody sa CUPRA stane oficiálnym automobilovým partnerom FC Barcelona.

(Zdroj: SEAT)

Automobilová značka CUPRA uzavrela globálnu alianciu s legendárnym futbalovým klubom FC Barcelona, čím sa stala jeho oficiálnym automobilovým partnerom a partnerom mobility. Divízia špeciálnych automobilov spoločnosti SEAT spojila sily s domácim futbalovým klubom na najbližších päť sezón.

Načítavam video...

Táto dohoda, ktorá ide nad rámec tradičného partnerstva, je založená na troch strategických pilieroch. Po prvé obidvaja partneri sídlia v Barcelona a majú spoločnú víziu posilniť imidž tohto mesta vo svete. Po druhé obidve strany sa usilujú podporovať mladé talenty a inovácie. A po tretie obidvaja partneri zdieľajú hodnoty ako nadšenie, ctižiadosť a globálna rola.

V tomto zmysle bude aliancia medzi CUPRA a FC Barcelona slúžiť na vytvorenie jedinečného zážitku pre ich komunitu a fanúšikov na celom svete, ako aj na vývoj projektov mestskej mobility v okolí areálu štadióna Camp Nou.

Predseda predstavenstva SEAT a predseda dozornej rady CUPRA Luca de Meo a prezident FC Barcelona Josep Maria Bartomeu sa včera stretli v Camp Nou pred prvým domácim zápasom FC Barcelona v La Liga 2019-2020. „Táto inovatívna aliancia s jedným z najväčších futbalových klubov na svete ukazuje našu silnú angažovanosť pre značku CUPRA a mobilitu budúcnosti v Barcelone. Okrem toho partnerstvo s univerzálnymi inštitúciami ako FC Barcelona so základňou vyše 340 miliónov fanúšikov podporí našu stratégiu globalizácie,“ povedal Luca de Meo.

Josep Maria Bartomeu uviedol: „Oslavujeme inkorporáciu značky CUPRA ako nového oficiálneho automobilového partnera a partnera mobility FC Barcelona. Vydali sme sa novou spoločnou cestou, založenou na spoločných hodnotách ako náročnosť, nadšenie, cieľavedomosť a tímová práca. Táto inovatívna aliancia nám umožní poskytnúť jedinečný zážitok našim fanúšikom na celom svete a prostredníctvom nej budeme mať aj príležitosť spolupracovať na nových riešeniach, pomáhajúcich zlepšiť mestskú mobilitu.“

Špeciálne partnerstvo

Okrem role exkluzívneho oficiálneho automobilového partnera a partnera mobility sa CUPRA stane jedným z globálnych oficiálnych partnerov FC Barcelona. Dvaja partneri majú rovnakú DNA, pretože obidvaja majú aktuálnu víziu založenú na jedinečnom štýle a oceňovaní výkonnosti.

Táto špeciálna aliancia zahŕňa aj vizuálnu prezentáciu v okolí areálu štadióna, ako aj CUPRA VIP Box na Camp Nou pre všetky domáce zápasy FC Barcelona. V pláne je aj vybudovanie dočasnej osobitnej zóny mimo štadióna, kde sa budú môcť fanúšikovia futbalového klubu zoznámiť so značkou CUPRA.

Zdieľaná vízia budúcnosti

Okrem toho na podporu inovácií v rámci priemyslu mobility SEAT, CUPRA a FC Barcelona budú spoločne vyvíjať riešenia mikromobility a elektrickej mobility v okolí Camp Nou. Širší areál futbalového štadióna bude slúžiť ako testovacie laboratórium pre projekty mestskej mobility v Barcelone.

Ďalšie detaily o spoločných projektoch SEAT & CUPRA a FC Barcelona budú zverejnené onedlho.

www.cupraofficial.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pohoda v domácnosti sa odvíja od jednej veci. Neuveríte, od akej

Základ príjemného bývania je pomerne jednoduchý.

Nenechajme jeden druhého bez pomoci a kontaktu

Každým nákupom v Kauflande je teraz pomoc bližšie!

Neodkladajte pre koronavírus vyšetrenie svojich očí

V Očnom centre Sokolík poskytujeme očnú starostlivosť v plnom rozsahu, v operačných sálach, i v špecializovaných ambulanciách.