Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Získajte darčeky v hodnote 120€ k plynu od ZSE

Kúrite plynom a chcete si znížiť náklady? Jednou z možností je zmena dodávateľa.

Pri zmene dodávateľa plynu nedochádza k prerušeniu dodávky a nemení sa potrubie ani plynomer. Čo sa však veľmi pravdepodobne zmení k lepšiemu, je výška vašej mesačnej platby za plyn. Stačí si len vybrať spoľahlivého dodávateľa, s ktorým ešte aj ušetríte. ZSE, jeden z najväčších dodávateľov plynu a elektriny na Slovensku, poskytuje zákazníkom výhodný plyn so zľavou až 10 %.

Darčeky v hodnote 120 €

Každý nový zákazník získa okrem výhodnej zľavy na plyn od ZSE a bezplatnej nonstop havarijnej služby aj darčeky, ktoré každého potešia.

• Cestovný poukaz v hodnote 100 €
  • Kupón na produkty Dr. Max v hodnote 15 €
  • Kupón do kníhkupectva Martinus v hodnote 5 €

Zľava na plyn a nonstop havarijná služba

Ak sa rozhodnete pre Plyn so zárukou od ZSE, získate zľavu až 10 % oproti dominantnému dodávateľovi a havarijnú službu plynára a kúrenára, kde za dopravu a prácu do 150 € neplatíte. Hradíte len náhradné diely, pričom počet opráv za rok je neobmedzený. Túto službu využíva už viac ako 57 000 zákazníkov na celom Slovensku a môžete ju mať aj vy. Stačí si ju jednoducho objednať online. S online službami získate zároveň špičkovú zákaznícku starostlivosť od ZSE. Nemusíte nikam volať ani chodiť, všetko vybavíte z pohodlia vášho domova a už túto jeseň môžete začať šetriť na plyne.

„Služba Plyn so zárukou pokrýva opravu unikajúceho plynu v domácnosti, opravu plynovej prípojky, pokazeného alebo kvapkajúceho radiátora či nefunkčného plynového kotla, ktorý už nie je v záruke. Doteraz sme zákazníkom vďaka tejto službe ušetrili viac ako 50 000 € a táto suma stále rastie,“ hovorí Lukáš Lalík, vedúci produktového manažmentu v ZSE.

Viac o ponuke Plyn so zárukou sa dozviete na www.zse.sk/plyn.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.