Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Škoda na autosalóne v Nitre pripravila elektrizujúci stánok

ŠKODA na autosalóne odštartovala svoju éru elektromobility na Slovensku najdostupnejším elektrickým vozidlom CITIGO iVŠKODA na autosalóne odštartovala svoju éru elektromobility na Slovensku najdostupnejším elektrickým vozidlom CITIGO iV (Zdroj: ŠKODA AUTO)
  • ŠKODA na autosalóne odštartovala svoju éru elektromobility na Slovensku najdostupnejším elektrickým vozidlom CITIGO iV
  • V elektrizujúcom stánku pripravila obrovskú inštaláciu, vďaka ktorej môžu návštevníci získať jednu zo štyroch elektrických kolobežiek
  • Stačí, aby zverejnili svoju fotografiu pri inštalácii označenú #skodaivnitra na Facebooku, Instagrame alebo na profile ŠKODA AUTO Slovensko

ŠKODA včera na autosalóne v Nitre odštartovala svoju éru elektromobility na Slovensku! Predstavila svoj prvý elektromobil CITIGO iV, ktorý je dostupný už od 17 590 eur. Na vlnu elektromobility teraz môžu naskočiť všetci návštevníci autosalónu. Stačí, ak sa odfotia pri obrovskej inštalácii v stánku ŠKODA, zverejnia svoju fotku na Facebooku alebo Instagrame s označením #skodaivnitra alebo ju umiestnia pod post na profile ŠKODA AUTO Slovensko. Štyria z nich získajú elektrickú kolobežku, vďaka ktorej sa budú voziť pohodlne a ekologicky.

Značka ŠKODA na autosalóne v Nitre pripravila pre návštevníkov okrem plne elektrickej, aktuálne najdostupnejšej automobilovej novinky CITIGO iV aj obrovskú inštaláciu s rozmermi 6x3x4 metrov. Tá predstavuje fanúšikom značky ŠKODA jej budúcnosť v oblasti elektromobility. Nosným prvkom elektrizujúcej inštalácie je práve novinka CITIGO iV. Okrem nej si tam návštevníci nájdu aj prvky, ktoré sa spájajú so zábavou, voľným časom a užívaním si života ako cestovný kufor, dron, bezdrôtový reproduktor, bicykel, skateboard a elektrická gitara. Jedným z exponátov obrovskej "sochy" je aj elektrická kolobežka.

A práve elektrickú kolobežku môžu získať štyria návštevníci už za jednu fotografiu. Inštalácia bude mať totiž aj funkciu fotokútika. ŠKODA až do nedele rozdá štyri elektrické kolobežky ľuďom, ktorí sa pri tejto inštalácii odfotia. Každý deň bude vyžrebovaný jeden šťastný víťaz a ten sa bude vďaka ŠKODA AUTO Slovensko voziť pohodlne a ekologicky. Stačí, aby svoju fotku zverejnil na Facebooku alebo Instagrame s hastagom skodaivnitra, alebo fotku iba umiestnil pod post na profile ŠKODA AUTO Slovensko.

Okrem šance vyhrať elektrickú kolobežku môžu návštevníci prebiehajúceho autosalónu získať v expozícii vďaka najnovším technológiám všetky potrebné informácie o modeloch CITIGO iV a SUPERB iV. K dispozícii sú digitálne panely, ktoré hravou formou predstavujú vlastnosti a schopnosti nových elektrických modelov. Interaktívne môžu simulovať zmeny podmienok jazdy, jazdný štýl, dobíjanie vozidla a získať tak reálny dojazd za daných podmienok. Vďaka infopanelom sa môžu dozvedieť aj zaujímavé informácie o stratégii značky ŠKODA v oblasti elektromobility.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .