Utorok, 7. apríl, 2020 | Meniny má Zoltán

Očakávané otvorenie Decathlonu je tu!

V piatok, 4. októbra otvoril svoju prvú predajňu v regióne športový gigant Decathlon.

V piatok, 4. októbra otvoril svoju prvú predajňu v regióne športový gigant Decathlon. Po otvorení predajne TEDi a supermarketu BILLA je značka Decathlon už treťou veľkou novinkou v nákupnom centre MAX Poprad v tomto roku. Francúzska športová značka Decathlon predstavuje jedinečný koncept “všetkých športov pod jednou strechou”. Od roku 2015 slovenským zákazníkom ponúka športové produkty a doplnky pod vlastnými značkami až v ôsmich lokalitách, spolu s najnovšou ich bude deväť. Cieľom značky Decathlon je sprístupniť radosť a zábavu z každého športu pre všetkých. Tejto myšlienke sú podriadené dostupné ceny pri zachovaní kvality, bezpečnosti, jednoduchosti a skvelého dizajnu.

„Sme radi, že po otvorení predajne Decathlon ponúkne nákupné centrum MAX Poprad zákazníkom jedinečný a rozmanitý sortiment športových obchodov a značiek. Zároveň si vážime dôveru nášho partnera pri výbere lokality pre svoju jedinú prevádzku v tomto regióne,“ komentuje Rastislav Korenko, manažér centra. Predajňa Decathlon sa otvorila v nákupnom centre MAX Poprad na ploche viac ako 2000 m2 a ponúkne športové vybavenie pre viac ako 55 športov pod jednou strechou. Decathlon pôsobí v 55 krajinách na 4 kontinentoch. OC Slovakia, s.r.o. OC Slovakia, s.r.o. je vlastníkom 4 nákupných centier s názvom MAX na Slovensku (Poprad, Nitra, Trenčín, Trnava). Správu týchto centier s vyše 54 000 m2 plochy zabezpečuje vlastník OC prostredníctvom spoločnosti Multi Slovakia s.r.o. O spoločnosti Multi Multi Corporation je vedúcou, celoeurópskou integrovanou servisnou platformou pre retailové nehnuteľnosti, ktorá spravuje viac ako 110 retailových aktív v celej Európe a Turecku. Ponúkame široké spektrum služieb, vrátane manažmentu aktív a správy nákupných centier, prestavby a rekonštrukcie, lízingu, marketingu, právnych záležitostí a dohľadu nad dodržiavaním predpisov. Naše maloobchodné priestory privítajú ročne viac ako 400 miliónov zákazníkov, pričom sa obrat týchto 6 000 obchodov, reštaurácií a voľnočasových atrakcií odhaduje na 4 miliardy EUR.

Denník SME s rúškom na ochranu tváre len za 2,90 €

Rúško z textílie na opakované použitie nájdete v denníku SME v utorok 7. apríla.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.