Sobota, 2. júl, 2022 | Meniny má Berta

Očakávané otvorenie Decathlonu je tu!

V piatok, 4. októbra otvoril svoju prvú predajňu v regióne športový gigant Decathlon.

V piatok, 4. októbra otvoril svoju prvú predajňu v regióne športový gigant Decathlon. Po otvorení predajne TEDi a supermarketu BILLA je značka Decathlon už treťou veľkou novinkou v nákupnom centre MAX Poprad v tomto roku. Francúzska športová značka Decathlon predstavuje jedinečný koncept “všetkých športov pod jednou strechou”. Od roku 2015 slovenským zákazníkom ponúka športové produkty a doplnky pod vlastnými značkami až v ôsmich lokalitách, spolu s najnovšou ich bude deväť. Cieľom značky Decathlon je sprístupniť radosť a zábavu z každého športu pre všetkých. Tejto myšlienke sú podriadené dostupné ceny pri zachovaní kvality, bezpečnosti, jednoduchosti a skvelého dizajnu.

„Sme radi, že po otvorení predajne Decathlon ponúkne nákupné centrum MAX Poprad zákazníkom jedinečný a rozmanitý sortiment športových obchodov a značiek. Zároveň si vážime dôveru nášho partnera pri výbere lokality pre svoju jedinú prevádzku v tomto regióne,“ komentuje Rastislav Korenko, manažér centra. Predajňa Decathlon sa otvorila v nákupnom centre MAX Poprad na ploche viac ako 2000 m2 a ponúkne športové vybavenie pre viac ako 55 športov pod jednou strechou. Decathlon pôsobí v 55 krajinách na 4 kontinentoch. OC Slovakia, s.r.o. OC Slovakia, s.r.o. je vlastníkom 4 nákupných centier s názvom MAX na Slovensku (Poprad, Nitra, Trenčín, Trnava). Správu týchto centier s vyše 54 000 m2 plochy zabezpečuje vlastník OC prostredníctvom spoločnosti Multi Slovakia s.r.o. O spoločnosti Multi Multi Corporation je vedúcou, celoeurópskou integrovanou servisnou platformou pre retailové nehnuteľnosti, ktorá spravuje viac ako 110 retailových aktív v celej Európe a Turecku. Ponúkame široké spektrum služieb, vrátane manažmentu aktív a správy nákupných centier, prestavby a rekonštrukcie, lízingu, marketingu, právnych záležitostí a dohľadu nad dodržiavaním predpisov. Naše maloobchodné priestory privítajú ročne viac ako 400 miliónov zákazníkov, pričom sa obrat týchto 6 000 obchodov, reštaurácií a voľnočasových atrakcií odhaduje na 4 miliardy EUR.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Meranie rýchlosti v úsekoch už nebude pre vodičov vďaka MIO problémom

Vodiči budú upozornení pred úsekom, počas a na to, koľko metrov a sekúnd im zostáva a či majú spomaliť alebo ísť rýchlejšie.

8 h
MiVue 886 – vůbec první 4K UHD autokamera od Mio

Má tiež 1,7x väčší snímač a ULTRA nočné snímanie. Rýchlejší prenos záberov do telefónu zabezpečuje 5 GHz WiFi

1. júl

Tankujeme približne o 10 – 50 centov lacnejšie ako v západnej Európe.

INZERCIA 1. júl
SkryťZatvoriť reklamu