Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Podnikateľský úver, s ktorým ušetríte

Za každou firmou stojí nápad a snaha dosiahnuť nejaký cieľ. Takmer nikdy sa to však nezaobíde bez prekážok, ktoré treba prekonať.

Mať dostatok peňazí v správnom čase pri správnej príležitosti je to, čo čo dokáže zo začínajúcej firmy spraviť etablovaného hráča na trhu. Potrebujete kúpiť nový stroj, doplniť zásoby alebo prijať viac ľudí v krátkom čase? S BusinessÚveromTB Expres získate od 3 500 do 160 000 eur na vaše investičné zámery bez dokladovania účelu využitia. Vďaka dostupnému úveru vaše plány nebude nič brzdiť.

Splácajte ako vám to vyhovuje

BusinessÚverTB Expres sa vie prispôsobiť potrebám každého podnikateľa. Či už potrebujete jednorazovo väčší objem peňazí, alebo menšie sumy v častejších intervaloch, viete si vybrať medzi splátkovým a kontokorentným variantom. Pri kontokorentom úvere sa úrok počíta iba z vyčerpanej sumy za reálny počet prečerpaných dní. Pri splátkovom úvere automatickým inkasom v posledný deň v mesiaci. Vďaka lineárnemu splácaniu sa budete každý mesiac platiť menej a menej.

12 mesiacov výhod zdarma

Začínajúci podnikatelia a firmy majú podnikateľský účtu v Tatra banke na prvý rok bez poplatku za jeho vedenie. V rámci aktuálne prebiehajúcej kampane dokonca získajú túto výhodu k účtu všetci klienti, ktorí požiadajú o BusinessÚverTB Podnikateľský úver si môžete aj poistiť. Poistenie kľúčovej osoby od UNIQA poisťovne poskytuje krytie v prípade nepredvídateľných udalostí ako sú úmrtie, invalidita, pracovná neschopnosť alebo strata zamestnania kľúčovej osoby. K čerpanému podnikateľskému úveru v rámci jesennej kampane zaplatí Tatra banka poistné na 12 mesiacov za vás.

Napredujte v podnikaní s biznis úvermi od Tatra banky. Je to úveriteľné!

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície.

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.