Pondelok, 17. február, 2020 | Meniny má Miloslava

Zdravotné stoličky Adaptic sú v predaji tiež na Slovensku

Najnovšie riešenie zdravého sedenia je od leta v predaji aj na slovenskom trhu.

Český výrobca zdravotných stoličiek Adaptic otvoril už šiesť showroomov a prevádzkuje aj slovenský e-shop.

Šiestu predajňu teraz v októbri otvorila firma Adaptic Innovation v Banskej Bystrici. „Celkovo je to už štrnásty showroom na slovenskom a českom trhe,“ hovorí Martin Macháček, riaditeľ firmy Adaptic Innovation.

Zdravotné stoličky Adaptic môžu ľudia kúpiť ešte v Bratislave, Nitre, Žiline, Košiciach a v Prešove. Kúpiť sa dajú aj online v e-shope www.adaptic-stolicky.sk.

Adaptic je najnovšia značka zdravotných stoličiek s výkyvným sedákom pre celodenné sedenie v kancelárii aj doma. Adaptívne zdravotné stoličky zaisťujú prirodzenú pohyblivosť panvy a vyvážene aktivujú svaly hlbokého stabilizačného systému chrbtice - prirodzená funkcia tela odstraňuje bolesti chrbta a zabraňuje chronickým problémom. „Stoličky sú vyrobené pre celodenné sedenie v kancelárii a pochvaľujú si ich často účtovníčky, architekti, kreatívci, IT zamestnanci, právnici, lekári, manažéri a vôbec profesie, pre ktoré je typické sedavé zamestnanie. Sedenie na zdravotnej stoličke im prináša úľavu od častých bolestí chrbta,“ hovorí riaditeľ Martin Macháček.

Stolička Adaptic v januári 2019 vyhrala test zdravotných stoličiek, ktorý uskutočnila Fyzioklinika v Prahe na Chodove.

Predajcom stoličiek je slovenská firma Adaptic Innovation, s. r. o., vyrába je česká firma Adaptic Innovation, a. s. Produktové portfólio Adaptic zahŕňa modely Mio Kids, Mio, Evora S, Evora Plus, Xtreme, Comfort, Style a Desire.

Potraviny išli ľuďom v núdzi, uvarili 4,7 milióna porcií jedál

Tesco počas minulého roka darovalo ľuďom v núdzi po celom Slovensku rekordné množstvo potravín.

Liptov in wintertime

Liptov is an ideal place to relax, get to know Slovak folklore and nature, swim in all weather conditions, but also to try sports.

Gambrinus skončil s výrobou piva v plastových fľašiach

Vyzýva ľudí na celom Slovensku: Pridajte sa k nám a zapojte sa do Veľkého jarného upratovania.