Piatok, 15. november, 2019 | Meniny má Leopold

Nová emisia dlhopisov spoločnosti HB Reavis

(Zdroj: HB Reavis)

Skupina HB Reavis opäť spúšťa prostredníctvom Slovenskej sporiteľne predaj novej emisie dlhopisov. Dlhopisy s menovitou hodnotou 1 000 EUR, dobou splatnosti 6 rokov a výnosom 3,25 % p. a. sú vydávané emitentom HB Reavis Finance SK V, s. r. o., ktorá je dcérskou spoločnosťou Skupiny HB Reavis, jedného z najvýznamnejších poskytovateľov pracovných priestorov v Európe. Záujemcovia si dlhopisy môžu zakúpiť na vybraných pobočkách Slovenskej sporiteľne od 23. októbra 2019 najneskôr do 14. novembra 2019, resp. do vypredania emisie. Zoznam pobočiek spolu s kontaktným formulárom a ďalšími informáciami záujemcovia nájdu na stránke www.hbreavis.com/dlhopisy.

V rámci emisie bude vydaných celkovo 25 000 kusov dlhopisov s menovitou hodnotou 1 000 EUR. Emisný kurz bol stanovený na 100,00 % menovitej hodnoty. Ponuka je určená fyzickým a právnickým osobám. Minimálna výška objednávky je 5 000 EUR, výnos môže podliehať zrážkovej dani a je vyplácaný vždy ročne.

V súvislosti s kúpou dlhopisov budú investorom účtované vstupné poplatky vo výške 1,25 % z objemu investície. Za správu Dlhopisov budú investorom účtované poplatky v zmysle sadzobníka poplatkov Slovenskej sporiteľne.

Na Burzu cenných papierov v Bratislave bude podaná žiadosť o prijatie dlhopisov na obchodovanie.

Dlhopisy sú zabezpečené ručiteľským vyhlásením holdingovej spoločnosti HB Reavis Holding S.A., ktorá je materskou spoločnosťou Emitenta a Skupiny HB Reavis.

30 rokov slobody: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.

Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v Thajsku?

Otestovali sme hotely, služby a pláže na Phukete, Krabi, Khao Lak a v Bangkoku.

Noc divadiel má okrúhle výročie a je v znamení Nežnej revolúcie

Ponúkne výnimočné predstavenia, stretnutia s hercami a herečkami a iné zážitky.