Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Nová emisia dlhopisov spoločnosti HB Reavis

(Zdroj: HB Reavis)

Skupina HB Reavis opäť spúšťa prostredníctvom Slovenskej sporiteľne predaj novej emisie dlhopisov. Dlhopisy s menovitou hodnotou 1 000 EUR, dobou splatnosti 6 rokov a výnosom 3,25 % p. a. sú vydávané emitentom HB Reavis Finance SK V, s. r. o., ktorá je dcérskou spoločnosťou Skupiny HB Reavis, jedného z najvýznamnejších poskytovateľov pracovných priestorov v Európe. Záujemcovia si dlhopisy môžu zakúpiť na vybraných pobočkách Slovenskej sporiteľne od 23. októbra 2019 najneskôr do 14. novembra 2019, resp. do vypredania emisie. Zoznam pobočiek spolu s kontaktným formulárom a ďalšími informáciami záujemcovia nájdu na stránke www.hbreavis.com/dlhopisy.

V rámci emisie bude vydaných celkovo 25 000 kusov dlhopisov s menovitou hodnotou 1 000 EUR. Emisný kurz bol stanovený na 100,00 % menovitej hodnoty. Ponuka je určená fyzickým a právnickým osobám. Minimálna výška objednávky je 5 000 EUR, výnos môže podliehať zrážkovej dani a je vyplácaný vždy ročne.

V súvislosti s kúpou dlhopisov budú investorom účtované vstupné poplatky vo výške 1,25 % z objemu investície. Za správu Dlhopisov budú investorom účtované poplatky v zmysle sadzobníka poplatkov Slovenskej sporiteľne.

Na Burzu cenných papierov v Bratislave bude podaná žiadosť o prijatie dlhopisov na obchodovanie.

Dlhopisy sú zabezpečené ručiteľským vyhlásením holdingovej spoločnosti HB Reavis Holding S.A., ktorá je materskou spoločnosťou Emitenta a Skupiny HB Reavis.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.