Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

I zrelá pleť môže omladnúť!

S koenzýmom Q10 a bio arganovým olejom stačia 4 týždne.

Vráťte svojej namáhanej a napínanej pleti mladistvý vzhľad a obnovte prirodzenú krásu svojej tváre.

Vyskúšajte novú obranu proti vráskam, rad NIVEA Q10 Power. Kombinácia koenzýmu Q10 a bio arganového oleja redukuje vrásky, spevňuje a vyživuje vašu pleť. V rade nájdete i výživný olej proti vráskam, ktorý účinky denného a nočného krému efektívne podporí.

Vrásky sú nežným otlačkom emócií v našej tvári. Rozprávajú príbehy a dodávajú nám sympatickú naozajstnosť. Máte pocit, že toho o vás linky okolo úst, očí a na čele prezrádzajú príliš veľa? Trápi vás drsnejšia a suchá pleť, ktorej chýba pružnosť? Siahnite po rade NIVEA Q10 Power. Starostlivosť s koenzýmom Q10 doplní, čo pleti chýba. Aké produkty sa stanú vašimi obľúbenými pomocníkmi?

• Výživný denný krém proti vráskam Q10 POWER pôsobí ako prírodná obrana proti starnutiu. Kreatín posilňuje vlákna, ktoré spevňujú pleť. A bio arganový olej vyživuje a upokojuje. Zloženie s OF 15 navyše chráni pred vznikom vrások spôsobených slnečným žiarením.
  • Výživný nočný krém proti vráskam Q10 POWER pomáha prirodzenej regenerácii pleťových buniek, kým vy čo spíte. Majte radosť z prvých viditeľných výsledkov už po 2 týždňoch.
  • V našom výpočte nemôže chýbať ani výživný olej proti vráskam Q10 POWER. Dožičte pleti nemastné zloženie s koenzýmom Q10, 100 % identickým s pleťou a bio arganovým olejom, ktorý je bohatý na omega 6 a 9 mastné kyseliny. Olej dávkujte podľa svojich aktuálnych potrieb: 3 kvapky ošetrujú ako maska, 2 kvapky pleti doprajú hĺbkovú starostlivosť a 1 kvapka rozjasňuje. Olej môžete tiež zmiešať s denným krémom a podporiť tak jeho účinky.

Chcete účinky koenzýmu Q10 a arganového oleja vyskúšať zadarmo? Teraz máte jedinečnú možnosť celý rad Q10 Power vyhrať. Registrujte sa do súťaže, zahrajte si pexeso a staňte sa jedným zo 100 výhercov. Ďalší traja šťastlivci nájdu v rozmaznávajúcom balíčku i prekvapenie v podobe voucheru na masáž. Zapojte sa do súťaže alebo preskúmajte nový rad podrobnejšie.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line