Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

BILLA má lacnejšie slovenské výrobky už teraz

(Zdroj: BILLA)
  • Od nového roka sa zníži DPH na vybrané potraviny, v supermarketoch BILLA nakúpia zákazníci vybrané slovenské výrobky lacnejšie o viac ako 10 % už od 5.12.2019
  • Desiatky obľúbených slovenských potravín za ešte výhodnejšie ceny, ktoré si môžu dovoliť všetky domácnosti
  • Lacnejšie budú slovenské ovocie a zelenina ako jablká, hrušky, zemiaky, rajčiny, cibuľa, kapusta, ovocné a zeleninové šťavy, medy, z mliečneho sortimentu napr. jogurty, smotany, acidká a mnohé ďalšie potraviny

BILLA pripravila pre svojich zákazníkov od 5.12. lacnejšiu ponuku obľúbených slovenských potravín. Slováci si začali v posledných rokoch všímať pri nákupoch krajinu pôvodu potravín, preto sa BILLA rozhodla svojich zákazníkov potešiť ešte pred Vianocami a znížila ceny desiatok slovenských výrobkov o viac ako 10 %.

Od januára 2020 sa znižuje daň z pridanej hodnoty (DPH) vybraných, predovšetkým zdravších potravín, o 10 %. "V BILLE pristúpime od nového roka k zníženiu cien stoviek produktov. Zároveň sme však chceli našich zákazníkov pred sviatkami potešiť a preto sme zlacnili desiatky obľúbených slovenských potravín dokonca o viac ako 10 %. Sú medzi nimi ovocie a zelenina, ovocné a zeleninové šťavy, medy, produkty mliečneho sortimentu a iné potraviny, ktorých popularita vzrastá práve pred sviatkami," hovorí generálny riaditeľ BILLA Dariusz Bator.

V Bille sa podiel slovenských výrobkov aktuálne blíži k polovici objemu tržieb. V oddeleniach mäsa a mäsových výrobkov už tento podiel prekročil polovicu, v oddelení lahôdkach BILLA ponúka viac ako 60 % čerstvých potravín pochádzajúcich od slovenských výrobcov. "Sme veľmi radi, že sa nám napriek extrémne rastúcim nákladom podarilo znížiť ceny vybraných slovenských produktov o viac ako desať percent. Spolu so slovenskými dodávateľmi celú výhodu zo zníženia DPH ponúkame našim zákazníkom," vysvetľuje D. Bator.

Mnoho produktov za zníženú cenu bude BILLA ponúkať aj pod svojou privátnou značkou Slovenská farma. Pod touto značkou sa v Bille predávajú desiatky druhov ovocia, zeleniny a mäsa so 100-percentnou garanciou slovenského pôvodu. Túto privátnu značku uviedla BILLA na trh v roku 2013 a doteraz ako jediný obchodný reťazec má privátnu značku, ktorá zastrešuje čisto potraviny od slovenských farmárov, pestovateľov a producentov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.