Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Nákup darčekov môže byť tento týždeň výhodnejší

Váš vianočný rozpočet sa nemusí bezpodmienečne zrútiť ako domček z kariet.

Počas predvianočných akcií môžete dokonca aj ušetriť.

Značka Samsung si na začiatok tohtoročného adventu pripravila skvelú akciu s názvom Samsung výlov, v ktorej po týždni trvania pokračuje. Každý, kto sa rozhodne až do 15. decembra nakúpiť tri odlišné darčeky v internetovom obchode www.samsung.sk alebo v značkovej predajni Samsung, nemusí za najlacnejší zaplatiť. Farebné varianty jednotlivých produktov ale nie sú považované za odlišný produkt.

Do akcie sú zahrnuté smartfóny, tablety, nositeľné zariadenia, ako sú slúchadlá, inteligentné hodinky, náramky, chladničky, práčky, sušičky, televízory, soundbary, ale aj monitory či pamäťové karty. Pred Vianocami tak môžete kúpiť všetky darčeky a pritom výrazne ušetriť.

Čo si vybrať?

Napríklad pri kúpe televízora The Frame alebo QLED 8K, chladničky Family Hub a smartfónu Samsung Galaxy Note10+ 256GB, môžete mať smartfón v hodnote 1099 Eur v cene prvých dvoch produktov. Alebo ak chcete obdarovať seba a svojich najbližších, môžete skúsiť kombináciu smartfónu Galaxy S10+, štýlových hodín Galaxy Watch Active2 44 mm a bezdrôtových slúchadiel AKG Y500, ktoré majú z tejto trojice najnižšiu cenu, v cene celkového nákupu za prvé dva. Kombinácií je ale ďaleko viac a záleží len na vás, ktoré produkty preferujete, prípadne aké práve potrebujete.

Viac informácií o akcii nájdete na stránke samsung.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.