Pondelok, 18. október, 2021 | Meniny má LukášKrížovkyKrížovky

Kaufland daroval Centru voľného času v Skalici 4 016 €

Pri príležitosti otvorenia svojej prvej predajne v Skalici spoločnosť Kaufland finančne podporila miestne centrum voľného času.

Hovorkyňa spoločnosti Kaufland Lucia Langová odovzdala symbolický šek na sumu 4 016 € riaditeľke centra Dagmar Jůzkovej.

Počas prvých troch dní od otvorenia predajne prispel Kaufland z každého nákupu v minimálnej hodnote 20 € sumou 1 € na činnosť CVČ Skalica. Okrem novej možnosti výhodných nákupov tak Kaufland do regiónu priniesol aj podporu pravidelnej záujmovej činnosti pre deti, mládež a ich rodičov. „Veríme, že nová predajňa splní očakávania skalických zákazníkov a budú sa k nám opakovane a radi vracať. Zároveň sme veľmi radi, že ako dobrý partner komunity podporíme kvalitné trávenie voľného času detí a mládeže,“ povedala Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

CVČ Skalica na Mallého ulici organizuje pre skalický okres s viac ako 47-tisíc obyvateľmi počas celého roka rôzne podujatia a výlety a taktiež sa venuje informačným a poradenským aktivitám pre ich rodičov. V školskom roku 2018/2019 centrum organizovalo viac ako dvetisíc stretnutí v rámci športových, tanečných či umeleckých krúžkov, do ktorých sa zapojilo dohromady takmer 13-tisíc detí, mladých ľudí a dospelých.

Vďaka daru od spoločnosti Kaufland, ktorý si veľmi vážime, k nám budú deti a naši ostatní návštevníci chodiť do vynoveného, kvalitnejšieho a krajšieho prostredia. Všetky finančné prostriedky budú použité na rekonštrukciu interiéru a nákup inventáru,“ uviedla Dagmar Jůzková.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Dôsledky pandémie koronavírusu COVID-19 pocítila spoločnosť vo viacerých ohľadoch. Každý ich však pocíti na svojich financiách.

3 h

Ceny energií ešte porastú: ako ušetriť desiatky eur ročne?

INZERCIA 3 h

Objavte nový spôsob cestovania, ktorému patrí budúcnosť.

INZERCIA 6 h
Skryť Zatvoriť reklamu