Streda, 27. január, 2021 | Meniny má BohušKrížovkyKrížovky

Čekovského bezkonkurenčný výber v Žiline

Marián Čekovský, Dalibor Karvay, Teo Gertler a Ryan Martin Bradshaw budú spolu koncertovať po prvýkrát.

Multitalentovaný hudobník z Košíc si na dobročinný koncert v žilinskom Dome Fatra pozval na štvrtok 27. februára vychádzajúce hviezdy slovenskej vážnej hudby Ryana Martina Bradshawa, trinásťročného výnimočného klaviristu a študenta Vysokej hudobnej školy vo Viedni a Tea Getlera, dvanásťročného huslistu a víťaza mnohých medzinárodných súťaží.

Sekundovať im bude „bývalá detská hviezda“, Dalibor Karvay, prvý koncertný majster Viedenského symfonického orchestra. Hosťkou programu bude aj Sisa Michalidesová, vynikajúce džezová flautistka.

Celý výťažok z podujatia finančne zastrešeného spoločnosťou Stredoslovenská energetika a.s., pôjdeobčianskemu združeniu Svetielko nádeje. Kúpou lístka na koncert tak návštevníci prispejú na pomoc tým najzraniteľnejším – deťom s onkologickým alebo iným vážnym ochorením.

Vstupenky na výnimočný koncert Mariana Čekovského a jeho hostí si môžete zakúpiť po kliknutí na tento link alebo priamo v pokladni ŠKO.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Garmin predstavuje Lily, svoje najmenšie inteligentné hodinky s veľkým štýlom.

12 h

Na televízne obrazovky sa dostáva tretia séria najdrahšieho nemeckého seriálu s názvom Babylon Berlín.

13 h

Potravinové intolerancie bude KRAJ riešiť aj tento rok, avšak po novom.

13 h