Piatok, 21. február, 2020 | Meniny má Eleonóra

Čekovského bezkonkurenčný výber v Žiline

Marián Čekovský, Dalibor Karvay, Teo Gertler a Ryan Martin Bradshaw budú spolu koncertovať po prvýkrát.

Multitalentovaný hudobník z Košíc si na dobročinný koncert v žilinskom Dome Fatra pozval na štvrtok 27. februára vychádzajúce hviezdy slovenskej vážnej hudby Ryana Martina Bradshawa, trinásťročného výnimočného klaviristu a študenta Vysokej hudobnej školy vo Viedni a Tea Getlera, dvanásťročného huslistu a víťaza mnohých medzinárodných súťaží.

Sekundovať im bude „bývalá detská hviezda“, Dalibor Karvay, prvý koncertný majster Viedenského symfonického orchestra. Hosťkou programu bude aj Sisa Michalidesová, vynikajúce džezová flautistka.

Celý výťažok z podujatia finančne zastrešeného spoločnosťou Stredoslovenská energetika a.s., pôjdeobčianskemu združeniu Svetielko nádeje. Kúpou lístka na koncert tak návštevníci prispejú na pomoc tým najzraniteľnejším – deťom s onkologickým alebo iným vážnym ochorením.

Vstupenky na výnimočný koncert Mariana Čekovského a jeho hostí si môžete zakúpiť po kliknutí na tento link alebo priamo v pokladni ŠKO.

Viete aké je študentské mesto na Slovensku?

Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici poskytuje kvalitné vysokoškolské vzdelávanie.

Zvažujete štúdium? A prečo nie v Prahe?

Metropolitná univerzita Praha (MUP) má ako jedna z malého množstva skromných vysokých škôl v Českej republike štatút univerzity.

Trnavská univerzita je kvalitou v popredí

Trnavská univerzita v Trnave je moderná, atraktívna inštitúcia s tradíciou.