Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Oslávte 25. výročie Revalidu a vyhrajte zájazd do Švajčiarska

Nenechajte si ujsť jedinečnú šancu vyhrať víkendový pobyt snov.

(Zdroj: Ewopharma)

Nenechajte si ujsť jedinečnú šancu vyhrať víkendový pobyt snov pre dve osoby v štvorhviezdičkovom švajčiarskom hoteli a množstvo iných skvelých cien.

Túžite spoznať nádherné Švajčiarsko alebo vyhrať ďalšie lákavé ceny? Tak sa zapojte do súťaže a oslávte spolu s nami 25. výročie značky Revalid.

Hlavná cena

Objavte krásy Švajčiarska a vyhrajte nezabudnuteľný víkend pre dve osoby do Švajčiarska! Vybrať si môžete medzi relaxačným pobytom v úchvatných švajčiarskych Alpách, kultúrnou metropolou Zürich alebo výletom do malebného mesta Luzern! Cena zahŕňa ubytovanie na dve noci v štvorhviezdičkovom hoteli, spiatočnú letenku a švajčiarsky cestovný lístok.

Ďalšie lákavé ceny

100 prémiových sád vlasovej kozmetiky. Sady obsahujú šampón, kondicionér a vlasovú masku Revalid. Presne to, čo vaše vlasy potrebujú.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Navštívte stránku www.revalid.sk/25svajciarsko a vložte váš Revalid® kód z obalu kozmetického prípravku Revalid. Po odoslaní súťažného formulára ste v hre!

Súťažiť môžete do 31.03.2020. Šancu vyhrať má každý, kto sa zapojí do súťaže, má viac ako 18 rokov a je občan Slovenskej republiky.

Ďalšie pravidlá a podmienky súťaže 25 rokov Revalid nájdete na stránke www.revalid.sk/25svajciarsko/.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.