Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Oslávte 25. výročie Revalidu a vyhrajte zájazd do Švajčiarska

Nenechajte si ujsť jedinečnú šancu vyhrať víkendový pobyt snov.

(Zdroj: Ewopharma)

Nenechajte si ujsť jedinečnú šancu vyhrať víkendový pobyt snov pre dve osoby v štvorhviezdičkovom švajčiarskom hoteli a množstvo iných skvelých cien.

Túžite spoznať nádherné Švajčiarsko alebo vyhrať ďalšie lákavé ceny? Tak sa zapojte do súťaže a oslávte spolu s nami 25. výročie značky Revalid.

Hlavná cena

Objavte krásy Švajčiarska a vyhrajte nezabudnuteľný víkend pre dve osoby do Švajčiarska! Vybrať si môžete medzi relaxačným pobytom v úchvatných švajčiarskych Alpách, kultúrnou metropolou Zürich alebo výletom do malebného mesta Luzern! Cena zahŕňa ubytovanie na dve noci v štvorhviezdičkovom hoteli, spiatočnú letenku a švajčiarsky cestovný lístok.

Ďalšie lákavé ceny

100 prémiových sád vlasovej kozmetiky. Sady obsahujú šampón, kondicionér a vlasovú masku Revalid. Presne to, čo vaše vlasy potrebujú.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Navštívte stránku www.revalid.sk/25svajciarsko a vložte váš Revalid® kód z obalu kozmetického prípravku Revalid. Po odoslaní súťažného formulára ste v hre!

Súťažiť môžete do 31.03.2020. Šancu vyhrať má každý, kto sa zapojí do súťaže, má viac ako 18 rokov a je občan Slovenskej republiky.

Ďalšie pravidlá a podmienky súťaže 25 rokov Revalid nájdete na stránke www.revalid.sk/25svajciarsko/.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

YZOP: Nové kníhkupectvo pre náročných

Hovorí sa, že človek v dnešnej dobe číta iba krátke články, niekedy iba vybrané odseky.

Yzop.sk: Vaše internetové kníhkupectvo

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.