Nedeľa, 5. júl, 2020 | Meniny má Cyril, MetodKrížovkyKrížovky

Obdarujte vašich blízkych s darčekovými kartami VIVO! Bratislava

Moderné komunitné nákupné centrum VIVO! Bratislava koncom januára 2020 prináša pre zákazníkov novú službu – darčekové karty.

Darčekové karty VIVO! BratislavaDarčekové karty VIVO! Bratislava (Zdroj: VIVO! Bratislava)

Nové darčekové karty VIVO! Bratislava nahrádzajú darčekové poukážky, ktoré v nákupnom centre platili do minulého roka. Pre zákazníkov sú k dispozícii od konca januára tohto roku a sú omnoho praktickejšie a modernejšie.

VIVO! Bratislava darčekové karty fungujú veľmi podobne ako platobné karty VISA. Dá sa nimi platiť na každom platobnom termináli vo všetkých prevádzkach VIVO! Bratislava s výnimkou pobočiek bánk, poisťovní, kasína a stávkových kancelárií. Karty môžete využiť v širokej ponuke obchodov vrátane obchodov s najnovšou módou Reserved alebo Sinsay, hračkárstva Dráčik, kníhkupectva Panta Rhei a desiatkach ďalších.

Karty VIVO! Bratislava sú výborným darčekom pre naozaj každú príležitosť. Určite potešia dospievajúce deti, ktoré si už darčeky radšej vyberajú samé. Takisto môžu vyčariť úsmev na tvári vašich partnerov, ktorí si potrpia na kvalitnú módu. V neposlednom rade sú výborným darom pre kolegov alebo známych, ktorých chute možno až tak dobre nepoznáte.

Darčekové karty môžete zakúpiť na informačnom pulte vo VIVO! Bratislava. Je možné ich nabiť ľubovoľnou sumou od 20 € do 250 €. Karta platí rok od jej zakúpenia, takže sa nemusíte báť, že by vám hotovosť na nej prepadla. Aj v prípade straty darčekovej karty si za malý manipulačný poplatok môžete vybaviť náhradnú kartu na informačnom pulte. Darčekovými kartami VIVO! Bratislava sa dá platiť aj kombinovane. Ak je suma produktov vyššia ako suma, na ktorú je darčeková karta nabitá, je možné zvyšok doplatiť v hotovosti alebo druhou kartou.

„Darčeková karta VIVO! Bratislava predstavuje jedinečnú možnosť darovať ľudom darček, ktorý bude ušitý pre nich presne na mieru. A navyše tento darček môžu využiť v ktoromkoľvek obchode vo VIVO! Bratislava,“ sumarizuje výhody darčekových kariet Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti Immofinanz, ktorá je majiteľom VIVO! Bratislava.

O VIVO! Bratislava

VIVO! je úspešná značka nákupných centier spoločnosti IMMOFINANZ pôsobiacej v oblasti komerčných nehnuteľností. Tento koncept bol navrhnutý pre mestá so zásahovou oblasťou najmenej 200 000 obyvateľov. VIVO! sa vyznačuje atraktívnou ponukou nájomcov, vrátane silných medzinárodných značiek, a ponukou zameranou na celú rodinu. Portfólio VIVO! sa v súčasnosti skladá z desiatich nákupných centier s prenajímateľnou plochou o veľkosti viac než 310 000 m2, z ktorých sa štyri nachádzajú v Poľsku, štyri v Rumunsku a po jednom v Českej republike a na Slovensku Viac informácií nájdete na: https://vivo-shopping.com

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.