Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Jarné upratovanie s KOSITom

Spoločnosť KOSIT oslovila zástupcov mestských častí s ponukou spolupráce na najväčšej dobrovoľníckej akcii v našom meste.

Spoločnosť KOSIT aj v tomto roku oslovila zástupcov všetkých mestských častí s ponukou spolupráce na najväčšej dobrovoľníckej akcii v našom meste.

„Veľmi nás teší, že obyvateľov Košíc, ktorým záleží na čistote mesta a neváhajú sa vlastným pričinením zapojiť do veľkého upratovania vo svojej mestskej časti, každým rokom pribúda. Je vidieť, že nám kvalita prostredia v ktorom žijeme nie je ľahostajná. Túto myšlienku radi podporíme a preto vyhlasujeme Jarné upratovanie s KOSITom, povedal generálny riaditeľ Ing. Marián Christenko.

Aktivity tretieho ročníka jarného upratovania podporí spoločnosť KOSIT sumou až 11 000 €. Každá mestská časť má možnosť prejaviť záujem o príspevok vo výške 500 € na materiálno - technické zabezpečenie. „V hodnote daru poskytne naša spoločnosť každej mestskej časti prenájom veľkokapacitného kontajnera, rukavice i vrecia na vyzbieraný odpad a následnú prepravu a zneškodnenie odpadu. Rozumieme, že úspech tejto akcie záleží výhradne na vôli a ochote dobrovoľníkov a sme pripravení podporiť organizáciu v jednotlivých mestských častiach i komunikačne. V súvislosti s jarným upratovaním vyhlasujeme súťaž, kde hlavnú výhru predstavuje poukaz na dovolenku vo výške 1000 € a tiež menšie výhry pre ďalších súťažiacich. Všetky detaily k súťaži nájdu obyvatelia na našom webe i facebooku.” upresňuje Christenko.

Podmienkou zapojenia do akcie Jarné upratovanie s KOSITom je, aby svoj záujem jednotlivé mestské časti prejavili do 2.marca 2020 a dobrovoľnícka aktivita vo vytipovaných lokalitách prebehla pred nástupom sviatkov jari, do 8.apríla.

Ak ste aj vy srdcom dobrovoľník a nedáte si ujsť ten skvelý pocit z pohľadu na čisté okolie, prihláste sa na miestnom úrade vašej mestskej časti. Dovolenková tisícka od KOSITu za jedinú fotku môže byť i vaša!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.