Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

Posuňte svoj biznis na novú úroveň a bývajte luxusne

To všetko na jednom mieste vďaka výnimočnému projektu v srdci Stropkova.

Platí, že v srdci každého mesta sa nachádza to najlepšie, čo môže svojim obyvateľom ponúknuť. A byť uprostred diania je jedným z dôvodov, prečosa oplatí investovať do polyfunkčných domov v komplexe Atrium pod Kamenicou. Ide o nehnuteľnosť, ktorá vďaka svojej nadčasovej architektúre, stavebnému prevedeniu a výhodnej lokalite bude v čase len získavat' na svojej hodnote. Priestranné miestnosti, veľké terasy, podlahové kúrenie, exteriérové žalúzie či predpríprava na klimatizáciu sú štandardom bytovej časti. Kryté garážové státie pod vnútorným átriom je už len čerešničkou na torte pre budúcich vlastníkov domu, ktorý dokonale spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších.

Atrium pod Kamenicou obohatil Stropkov o kombináciu obytných, komerčných a voľnočasových kapacít, ktoré nielenže zvýšia kvalitu života v meste, ale zároveň znížia nároky na dopravu a presúvanie sa zákazníkov vďaka svojej výbornej polohe. Bonusom je pokojná pešia zóna hneď pri komplexe, ktorá je ideálnou pre prechádzky rodín, ale aj vašich budúcich zákazníkov.

Komplex je už aktuálne skolaudovaný a pripravený privítať úspešných podnikateľov. Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes buď telefonicky 0910 964 114 alebo prostredníctvom jednoduchého formulára na našej webovej stránke www.podkamenicou.sk. Dohodnite si s nami osobnú obhliadku tohto jedinečného projektu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.