Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Cena Danubius Gastro 2020 pre kačaciu pečeň od Gašparíka

Ani v tomto roku trnavská spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba, neobišla z veľtrhu Danubius Gastro naprázdno.

Znajväčšieho veľtrhu na Slovensku si odnáša Cenu Danubius Gastro 2020 za výrobok kačacia pečeň v kačacej masti. Kvalita a pôvod potravín, originálne ingrediencie aj oprášené recepty starých mám. Rok 2020 sa na veľtrhu aj všeobecne v gastronomickom svete nesie v znamení udržateľnosti, uvedomelejšieho prístupu k zdravému životnému štýlu, jednoduchosti, ale aj výraznejších chuťových zážitkov.

Na tohtoročnom veľtrhu sa zúčastnilo takmer 400 vystavovateľov z desiatich krajín. Najlepšie produkty, medzi ktorými vďaka spoločnosti Róbert Gašparík – mäsovýroba ani teraz nechýbal výrobok z Trnavy, získali ocenenia od odbornej poroty.„Kačaciu pečeň v kačacej masti porota ocenila za vysoký podiel kačacej pečene, výnimočnú chuť, tradičnú receptúru a balenie výrobku do skla,“priblížil obchodný manažér spoločnosti Branislav Rusov.

„Účasť na veľtrhu nám umožňuje prezentovať sa pred širokou laickou a odbornou verejnosťou. Pripomíname sa zákazníkom, ktorí nás poznajú, zároveň sa predstavujeme novým. Danubius Gastro nám prináša pozitíva aj z pohľadu nových obchodných kontaktov. Priamo na mieste majú noví potenciálni zákazníci možnosť zoznámiť sa s našimi výrobkami, čo zvyšuje a rozširuje povedomie o našej spoločnosti a našich produktoch,“ vyzdvihol Branislav Rusov prínos a dôležitosť podujatia z pohľadu spoločnosti Róbert Gašparík – mäsovýroba.

Tradičná trnavská spoločnosť sa z malej výrobne mäsa od roku 1995 prepracovala až k prevádzkovaniu 24 vlastných podnikových predajní. Momentálne zamestnáva takmer 200 ľudí, svoje produkty vyrába vo dvoch prevádzkach.„V horizonte niekoľkých mesiacov očakávame aj otvorenie novej výrobnej prevádzky na spracovanie mäsa a produkciu mäsových výrobkov,“ prezradil Branislav Rusov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

YZOP: Nové kníhkupectvo pre náročných

Hovorí sa, že človek v dnešnej dobe číta iba krátke články, niekedy iba vybrané odseky.

Yzop.sk: Vaše internetové kníhkupectvo

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.