Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Lidl spustil výzvu #pomozmesinavzajom. Hľadá posily do predajní

Obavy zo šírenia koronavírusu (COVID-19) trápia nás všetkých a významne obmedzujú náš doterajší život.

V Lidli pracujeme dňom i nocou na tom, aby sme Vás aj naďalej dokázali obslúžiť a umožniť Vám nákup potravín v našich 142 predajniach po celom Slovensku. Uvedomujeme si našu zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov potravinami. V čase obmedzení pre reštaurácie, je táto naša úloha ešte dôležitejšia. Robíme všetko pre to, aby sme si ju aj naďalej dokázali plniť.
Naši zamestnanci v predajniach a v skladoch si preto zaslúžia pomoc každého z nás.

Ak niekto hľadá dočasnú brigádu, alebo chce odporučiť brigádu svojmu známemu, informácie nájde na našej webovej stránke.

Všetko o pracovných pozíciách na dobu určitú do 31.5. alebo do 30.9.20 nájdete nájdete na https://bit.ly/2UgrweZ . Svoju žiadosť môžete takisto poslať na kariera@lidl.sk . Veríme, že spoločne dokážeme zásobovať celé Slovensko.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.