Nedeľa, 5. júl, 2020 | Meniny má Cyril, MetodKrížovkyKrížovky

Pre motocyklistov: Nový duálny videorekordér M760D od Mio!

Duální motokamera MiVue M760D nahrává i vzadu a může se tak stát cenným pomocníkem, nebo-li černou skřínkou pro všechny motorkáře.

Průkopnickou novinku představuje značka Mio a tentokrát jde o sadu motokamer MiVue M760D věnovanou jednostopým vozidlům. Není žádným tajemstvím, že mnoho motocyklistů i cyklistů očekávalo dostatečně kvalitní a moderní zařízení, které by zaznamenávalo jejich jízdy. Často je tato skupina řidičů neprávem viněna za způsobení některých silničních nehod. MiVue M760D se tak může stát cenným pomocníkem, nebo-li černou skřínkou.

Vestavěný modul GPS
Přímo integrovaný GPS modul poskytne nahrávkám další důležité informace. Díky metadatům shromážděným během každé cesty můžeme snadno spojit naše nahrávky s konkrétním časem a geografickými souřadnicemi.
Vestavěné WiFi pak umožní rychle synchronizovat nahrávky se smartphonem pomocí aplikace MiVue Pro. Nahrávky pak lze sdílet, uploadovat na sítě a do cloudu, ale dokonce také živě vysílat z trasy, kterou právě projíždí.

Sensor Sony STARVIS a vodotěsné provedení
Stojí za zmínku, že MiVue M760D je sada obsahující dvě vodotěsné, odnímatelné kamery. Samozřejmě s možností nouzového nahrávání v případě nehody na silnici. Hlavní komponentou, která odlišuje tento model od konkurence, je vysoce kvalitní, prémiový senzor Sony STARVIS CMOS, který umožňuje i kvalitní noční nahrávání.

Načítavam video...

Skleněná optika se světelností až F1.6!
Matice také poskytuje podrobné záznamy, vynikající kontrast a bohaté barvy i při nízkém osvětlení. Zařízení je vybaveno skleněnou optikou s více objektivy F1.6, která navíc zajišťuje dokonalou reprodukci každého malého detailu.

Nahrávání je samozřejmě v kvalitě Full HD 1080p (30 snímků za sekundu) a díky kodeku H.264 tak soubory nezaplní brzy celou paměťovou kartu (ve výchozím nastavení 32 GB). Tento model má také reálný úhel záběru 130 ° (ten, který zákazník skutečně získá). Každá kamera je plně vodotěsná a teplotní rozsah zařízení je -10 až 60 stupňů Celsia.

Více informací také na: https://www.mio.com/cs_cz/mivue-m760d nebo na Hey.sk .

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.