Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Pre motocyklistov: Nový duálny videorekordér M760D od Mio!

Duální motokamera MiVue M760D nahrává i vzadu a může se tak stát cenným pomocníkem, nebo-li černou skřínkou pro všechny motorkáře.

Průkopnickou novinku představuje značka Mio a tentokrát jde o sadu motokamer MiVue M760D věnovanou jednostopým vozidlům. Není žádným tajemstvím, že mnoho motocyklistů i cyklistů očekávalo dostatečně kvalitní a moderní zařízení, které by zaznamenávalo jejich jízdy. Často je tato skupina řidičů neprávem viněna za způsobení některých silničních nehod. MiVue M760D se tak může stát cenným pomocníkem, nebo-li černou skřínkou.

Vestavěný modul GPS
Přímo integrovaný GPS modul poskytne nahrávkám další důležité informace. Díky metadatům shromážděným během každé cesty můžeme snadno spojit naše nahrávky s konkrétním časem a geografickými souřadnicemi.
Vestavěné WiFi pak umožní rychle synchronizovat nahrávky se smartphonem pomocí aplikace MiVue Pro. Nahrávky pak lze sdílet, uploadovat na sítě a do cloudu, ale dokonce také živě vysílat z trasy, kterou právě projíždí.

Sensor Sony STARVIS a vodotěsné provedení
Stojí za zmínku, že MiVue M760D je sada obsahující dvě vodotěsné, odnímatelné kamery. Samozřejmě s možností nouzového nahrávání v případě nehody na silnici. Hlavní komponentou, která odlišuje tento model od konkurence, je vysoce kvalitní, prémiový senzor Sony STARVIS CMOS, který umožňuje i kvalitní noční nahrávání.

Načítavam video...

Skleněná optika se světelností až F1.6!
Matice také poskytuje podrobné záznamy, vynikající kontrast a bohaté barvy i při nízkém osvětlení. Zařízení je vybaveno skleněnou optikou s více objektivy F1.6, která navíc zajišťuje dokonalou reprodukci každého malého detailu.

Nahrávání je samozřejmě v kvalitě Full HD 1080p (30 snímků za sekundu) a díky kodeku H.264 tak soubory nezaplní brzy celou paměťovou kartu (ve výchozím nastavení 32 GB). Tento model má také reálný úhel záběru 130 ° (ten, který zákazník skutečně získá). Každá kamera je plně vodotěsná a teplotní rozsah zařízení je -10 až 60 stupňů Celsia.

Více informací také na: https://www.mio.com/cs_cz/mivue-m760d nebo na Hey.sk .

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.